Prisar

Publisert 01.07.2019 kl. 00.01.
Gjeld pr. 01.01.2019


  • Total-abonnement: 1 månad kr 120,- Papiravis og digital tilgang i èin månad.

  • Total-abonnement: 3 månader kr 400,- Papiravis og digital tilgang i tre månader.

  • Total-abonnement: 6 månader kr 770,- Papiravis og digital tilgang i eit halvt år.

  • Total-abonnement: 12 månader kr 1440,- Papiravis og digital tilgang i eitt år.

  • Digitalt abonnement: 1 månad kr 110,- eAvis og digital tilgang i ein månad.

  • Digitalt abonnement: 6 månader kr 710,- eAvis og digital tilgang i et halvt år.

  • Digitalt abonnement: 12 månader kr 1320,- eAvis og digital tilgang i eitt år.For levering av papiravis til utlandet vert det tillagt portotillegg.Fakturagebyr kr 35,- kjem i tillegg på alle prisane.Vel du Avtalegiro, eFaktura, PDF-faktura eller kredittkortbetaling, unngår du fakturagebyr.


Siste saker Gå til framsida

Rune Alver kjem til OnarTun

Er du glad i klassisk musikk av den storslegne kaliberen, bør du ikkje gå glipp av konserten med Rune Alver og Lise Skjåk Dalen.

– Det finst ikkje liknande

Forfattar og lokalhistoriker Knut Rage reiser kvart år frå Tysnes til Hatlestrand for å få med seg Mytologifestivalen. I år skulle ikkje vera eit unntak.

Vel blåst på Tysnessåto

Søndag var det friluftsgudsteneste på Tysnessåta i skiftande seinsommarvêr. Initiativtakar til denne gudstenesta var tysnesingen Arne Nesse. Døveprest Inge Sørheim hadde ansvar for gudstenesta, og dei hadde med eigen tolk. Det bles friskt på toppen, så den vesle kyrkjelyden søkte ly litt nedom toppen. Der vart det preike, bøn og salmesong med eit fantastisk skue over...

Lesarbrev: Innfør gratis skulemat

Eit gratis skulemåltid kvar dag til alle elevar i den norske skulen kan vera blant dei viktigaste tiltaka for folkehelse og sosial utjamning. Vil politikarane jobba for å innføra skulematordning i vår kommune?Det er få stader sosiale skilnader kjem tydelegare til syne enn blant matpakkane til elevar i den norske skulen. Diverre er det slik at langt ifrå alle born får med seg god og sunn...