Kultur

I oppkøyring til nye konkurransar

Tysnes skulekorps, Onarheim musikklag og Tysnes musikklag er alle i full gang med øvingar til nye konkurransar. Søndag viste dei tre korpsa seg fram i Tysneshallen.

Debutanter fra Tysnes på TG i Vikingskipet

HAMAR: Karl Georg Solheim (19) og Andreas Leite (22) er begge på TG for første gang. Ungdommene fra Tysnes er med hvert sitt reisefølge til Hamar. Rundt 6000 datafrelste ungdommer er samlet i Vikingskipet hele påsken til det som etter sigende skal være verdens største LAN.

Storbandet Smokie til Tysnesfest

– Det blir god, gammaldags 80-talsstemning når sjølvaste Smokie fyrer laus med alle sine store hits på Gjerstad arena, lovar Tysnesfest.

Serverte vakker countrymusikk i kulturkyrkja

For fyrste gong i soga tona vakker og roleg countrymusikk utover benkeradene i Onarheimskyrkja. Wildwood Flowers serverte som leiaren i kulturkyrkja hadde lova. Konserten onsdag kveld vart ei fin oppleving.

Snart kjem det minibibliotek på kaien

Sidan januar har Patrick Madsen saman med kompisane Martin Restad og Yngve Vevatne halde på med oppussing av det gamle styrehuset. Planen er at det skal stå ferdig som eit minibibliotek kring mars/april.

– Hiv deg frampå!

UKM går snart av stabelen. Yngve Nikolaisen har ei sterk oppfordring til ungdom om å melda seg på.

Oslo-Ess tilbake til Tysnesfest

Folk strøymde til Tysnessåto då Oslo Ess spelte på den fyrste såtekonserten i 2014. No kjem bandet tilbake, i lag med OnklP & De Fjerne Slektningene.