Biletgalleri: Topp festivalstemning i Våge

Den fyrste marknadsdagen under Tysnesfest har bydd på herleg sommarvêr og blide festivalgjester.
Publisert 14.07.2017 kl. 16.14. Oppdatert 18.07.2017 kl. 10.50.

Fredag starta noko grå og fuktig, men akkurat som dagen før, nådde sola gjennom skyene etterkvart.

Salsbodene kom på plass i dag tidleg, og tradisjonen tru har det aula på med folk i Våge under dag nummer tre av Tysnesfest.

Kløver & Skarre R heldt ein engasjerande konsert på Lekter’n scene klokka 14.00, og ein time etterpå kunne festivalgjengarane gle seg over både kassabilløp (meir om det kjem) og flyshow på himmelen.

Klokka 16.40 blir det opplevingsauksjon og show med Ausekarane i Bermudateltet, før konsertane startar opp på Gjerstad Arena. Der speler TØFL, Sassy Kraimspri, deLillos, Kim Larsen, Daniel Kvammen, Highasakite og Turbonegro.


PLUTSELIG SIRKUS: Det blir ikkje ordentleg festivalstemning i Våge utan litt lått og løye. Anna Nerdrum Bøgwald og Morten Uglebjerg Norli gjekk rundt og underheldt festivalgjestene i Våge.
PLUTSELIG SIRKUS: Det blir ikkje ordentleg festivalstemning i Våge utan litt lått og løye. Anna Nerdrum Bøgwald og Morten Uglebjerg Norli gjekk rundt og underheldt festivalgjestene i Våge.

Siste saker Gå til framsida

E39 Stord-Os kan vera ferdig om ti år

– Me skal klara å ha planarbeidet klart til dei oppsette fristane. Det inneber at E39 Stord-Os kan stå ferdig om ti år. Det er finansieringa det vil stå på.

Hjort sprang på bil

Natt til søndag fekk ein hjort eit ublidt møte med ein forbipasserande bil på Heggland.

Tre gravferdsdagar i Tysnes

I ei rekkje år har det vore ei fast ordning i Tysnes med tysdagar og fredagar som faste gravferdsdagar.No er dette endra til tysdag, torsdag og fredag.– Bakgrunnen er at me ikkje ynskjer to gravferder på fredagar. Med to vanlege gravferder må dei som er gravarar stå overtid, og det ynskjer me ikkje fredag ettermiddag, informerte kyrkjeverje Marianne Storetvedt på møtet i...