Biletgalleri: Topp festivalstemning i Våge

Den fyrste marknadsdagen under Tysnesfest har bydd på herleg sommarvêr og blide festivalgjester.
Publisert 14.07.2017 kl. 16.14. Oppdatert 18.07.2017 kl. 10.50.

Fredag starta noko grå og fuktig, men akkurat som dagen før, nådde sola gjennom skyene etterkvart.

Salsbodene kom på plass i dag tidleg, og tradisjonen tru har det aula på med folk i Våge under dag nummer tre av Tysnesfest.

Kløver & Skarre R heldt ein engasjerande konsert på Lekter’n scene klokka 14.00, og ein time etterpå kunne festivalgjengarane gle seg over både kassabilløp (meir om det kjem) og flyshow på himmelen.

Klokka 16.40 blir det opplevingsauksjon og show med Ausekarane i Bermudateltet, før konsertane startar opp på Gjerstad Arena. Der speler TØFL, Sassy Kraimspri, deLillos, Kim Larsen, Daniel Kvammen, Highasakite og Turbonegro.


PLUTSELIG SIRKUS: Det blir ikkje ordentleg festivalstemning i Våge utan litt lått og løye. Anna Nerdrum Bøgwald og Morten Uglebjerg Norli gjekk rundt og underheldt festivalgjestene i Våge.
PLUTSELIG SIRKUS: Det blir ikkje ordentleg festivalstemning i Våge utan litt lått og løye. Anna Nerdrum Bøgwald og Morten Uglebjerg Norli gjekk rundt og underheldt festivalgjestene i Våge.

Siste saker Gå til framsida

Kors, vaflar og fotball-VM på Solstråleøya

– Det var ein nydeleg vêrdag, med fin temperatur. Me fekk flott skyss frå Våge i Mor Di, skøyta til Patrick Madsen.Dette seier Hans Ole Dalland, om friluftsgudstenesta på Solstråleøya søndag.Vidare kan han fortelja at nokre av deltakarane kom roande frå Lunde – og nokre kom verkeleg langvegsfrå:– Eit ektepar frå Minnesota var på Tysnesferie, og fekk oppleva den flotte...

Sluttar som drosjesjåfør

– Eg har tenkt lenge på dette, fortel Elin Borgen.Det er ikkje vanskeleg å skjøna at dei fleste kjenner den sympatiske drosjesjåføren. Over halvparten av bilistane som passerer, vinkar til Borgen, i det ho møter «Tysnes» langs vegen i Uggdal.