STENGDE KONSERTOMRÅDET: Konserten med Alan Walker vart avlyst på grunn av uvêret, og folk vart bedne om å forlata området.
STENGDE KONSERTOMRÅDET: Konserten med Alan Walker vart avlyst på grunn av uvêret, og folk vart bedne om å forlata området.

ALAN WALKER-KONSERTEN AVLYST

Uvêr sette ein stoppar for kveldens trekkplaster, og publikum vart beden om å forlata området.
Publisert 16.07.2017 kl. 06.00.

– Av hensyn til tryggleiken ser me oss nøydde til å stengja konsertområdet, opplyste sikkerheitssjef Bjarte Erstad frå scenen på Gjerstad vel ein halvtime før midnatt.

Det kom eit høgt klagebrøl frå publikum.

– Me ber alle om å roleg forlata konsertområdet, måtte Erstad gjenta fleire gonger, samstundes som han beklaga situasjonen.

Kraftig vind og regn gjorde det for farleg å halda fram konsertkvelden som planlagt.

Alan Walker skulle gått på scenen klokka 00.30. Cezinando var siste mann ut på scenen, før det heile vart avlyst.

Stemninga var mildt sagt sur då publikum måtte venda heimover i uvêret utan å ha fått så mykje som eit glimt av Alan Walker, men etter ei stund var konsertområdet heilt tømt.

Etter det «Tysnes» kjenner til, skal ikkje uvêret ha fått nemndeverdige konsekvensar for båthamna i Våge.


Får husly i Grendatun

På festivalcampen i Uggdal kan Bård Sværi opplysa at situasjonen ikkje er så gale som dei fyrst frykta.

– Men det har nok roke med 20-30 telt, fortel han litt over klokka 02.00.

Og for dei som framleis har teltet sitt ståande, er det likevel ikkje sikkert det freistar så veldig å tilbringa natta der.

– Eit telt er jo berre eit telt. Det blir frykteleg vått.

Men heldigvis er det husly å få i Grendatun (campkontoret).

– Me har opna opp kinosalen, og dei som manglar overnattingsplass får vera her i bygget i natt, opplyser ein relativt roleg Sværi.

– Me rår ikkje over vêret, slik er det berre.

«Tysnes» kjem tilbake med meir i morgon.


Siste saker Gå til framsida

Pernilla sette ny pers

Fredag sprang Pernilla Eugenie Epland 3000 meter på Tyrvinglekene på Nadderud. Tida 9,30,84 gav ho 4. plass, og ei forbetring av den personlege rekorden hennar med 2,5 sekund.– Løpet var greitt, det var mykje vind på Nadderud, men eg fekk meg ei «klynge» å springa i, fortel Pernilla til «Tysnes». Etter kvart gjekk det litt seint, og ho ville forbi. Då måtte ho nesten ut i bane 3...

Fire Hordfast-alternativ på anbod

Måndag lyste Statens vegvesen ut anbod for planlegging av ny bru på E39 over Bjørnafjorden. To selskap skal få jobben med å parallelt sjå på fire alternativ for ei ny flytebru. Alternativa er: 1. Flytebru i boge, berre forankra på land på begge sider. 2. Flytebru i boge forankra på begge sider, men med forankringar som kan aktiverast ved katastrofe. 3. Rettlina flytebru...