ØYDELAGT: Det ser ikkje særleg triveleg ut ved dametoalettet på ferjekaien på Hodnanes. (Foto: Ole Skaten)
ØYDELAGT: Det ser ikkje særleg triveleg ut ved dametoalettet på ferjekaien på Hodnanes. (Foto: Ole Skaten)

Hærverk på dametoalett

Publisert 11.10.2017 kl. 14.20.

Det ser ikkje særleg vakkert ut når ein tek turen innom toalett-avdelinga på venteskuret på ferjekaien på Hodnanes.

– Eg reiste frå Hodnanes måndag. Då var eg innom eit ærend på toalettet. Det var eit trist syn som møtte meg, seier ein av dei faste lesarane av avisa, som bur utanfor kommunen og har ferieplass på Tysnes.

Døra på dametoalettet er sparka sund og frå gangen ser ein rett inn på toalettet.

– Det er nok pøblar som har kosa seg der, for det er vel slik dei herjar når dei kosar seg, kommenterer «Tysnes»-lesaren.

redaksjonen@tysnesbladet.no


Siste saker Gå til framsida

Vann skulepris frå Leger uten grenser

Ingeborg Eide, Malin Nerhus og Madelene Hauge frå Hatlestrand oppvekstsenter blei fylkesvinnarar ved å synleggjera den gløymde krisa om at titusenar av kvinner døyr av utrygg abort.

Lesarbrev: Til søknad om oppdrettsanlegg ved Toneset, Vernøy

I bladet Tysnes den 30.11.17 skreiv Ingunn Gjærde ei sak om tareproduksjon i RexStar sine lokale på Reksteren. Her opplyser Harald Sveier frå Lerøy Vest AS at Lerøy ønskjer å starta med taredyrking i sjø i Tysnes. Blant lokalbefolkninga blei det i sommar protestar mot planane på Toneset på Reksteren, sjølv om kommunen var positiv. Søknaden er framleis under behandling. Vidare opplyser Sveier...

Får 15.000 til oppsetjing av Hegglandshusa

Olav og Hilde Mary Laukhamar får 15.000 kroner i kommunal støtte til oppsetjing av dei gamle Hegglandshusa på Laukhamar. Det vedtok formannskapet samrøystes tysdag.Olav og Hilde Mary Laukhamar har i tillegg søkt Hordaland fylkeskommune om 100.000 kroner i tilskot til verna kulturminne. Nytt i år er at slike søknader til fylkeskommunen skal prioriterast av kommunen. Dette er den einaste...