SESONG 15: Til neste år er Katarina Flatland og TV 2 klar med jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten». Kanskje du kjenner nokon som burde vera med? (Pressefoto)
SESONG 15: Til neste år er Katarina Flatland og TV 2 klar med jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten». Kanskje du kjenner nokon som burde vera med? (Pressefoto)

Kjenner du ein singel tysnesbonde?

Programleiar Katarina Flatland er på jakt etter fleire single bønder til det populære TV2-programmet «Jakten på Kjærligheten».
Publisert 18.11.2017 kl. 12.00.

Bøndene skal veljast ut allereie i desember i år, og Katarina er klar for å ta imot søkjarar frå heile Norge.

– Me ynskjer oss bønder frå alle delar av landet, unge som gamle, kvinner og menn. Eg håpar også at bønder som kanskje ikkje føler at dei er så utadvendte og vane med dating tør å bli med. Me har jo over 14 år med erfaring som me gladeleg deler med dei, seier Flatland, som gler seg til jubileumssesong neste år.

Programleiaren vil minna om at folk gjerne kan melda på andre enn seg sjølv.

– Me kjenner vel alle nokon single som treng eit lite dytt i kjærleiken si retning, seier den blide programleiaren.


Siste saker Gå til framsida

Rykkjer opp!

Etter mykje om og men er A-laget endeleg klare for 6. divisjon.

Debatt: Kor mykje skal me finna oss i?

Eg var ikkje tilstades på «ferjemøtet» i Tysneshallen, men ut frå kommentarar på nett, og i «Tysnes», verkar det ikkje som noko «positivt» møte.At fylkesordføraren kallar hhv. ordførarane i Tysnes, Austevoll og Kvinnherad for «kanaljar frå kysten», seier vel ein del om haldninga fylkeskommunen/fylkesordføraren har til oss, og treng vel ikkje kommentarar ut over det. Kåre, Morten...