SESONG 15: Til neste år er Katarina Flatland og TV 2 klar med jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten». Kanskje du kjenner nokon som burde vera med? (Pressefoto)
SESONG 15: Til neste år er Katarina Flatland og TV 2 klar med jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten». Kanskje du kjenner nokon som burde vera med? (Pressefoto)

Kjenner du ein singel tysnesbonde?

Programleiar Katarina Flatland er på jakt etter fleire single bønder til det populære TV2-programmet «Jakten på Kjærligheten».
Publisert 18.11.2017 kl. 12.00.

Bøndene skal veljast ut allereie i desember i år, og Katarina er klar for å ta imot søkjarar frå heile Norge.

– Me ynskjer oss bønder frå alle delar av landet, unge som gamle, kvinner og menn. Eg håpar også at bønder som kanskje ikkje føler at dei er så utadvendte og vane med dating tør å bli med. Me har jo over 14 år med erfaring som me gladeleg deler med dei, seier Flatland, som gler seg til jubileumssesong neste år.

Programleiaren vil minna om at folk gjerne kan melda på andre enn seg sjølv.

– Me kjenner vel alle nokon single som treng eit lite dytt i kjærleiken si retning, seier den blide programleiaren.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Ein viktig folkefest for lokalsamfunnet

Tysnesfest 2018 kan gå inn soga som ein av dei beste. Dermed har Tysnesfest lagt eit godt grunnlag for den populære sommarfestivalen. For det er ikkje tvil om at denne folkefesten er viktig for lokalsamfunnet.Publikumsrekorden for 2017 vil bli ståande, i alle fall i eitt år til. I fjor hadde ein over 32.000 på dei ulike arrangementa. I jubileumsåret 2016 var det over 27.000. Såleis er...

Brødristar tok fyr

Fredag føremiddag rykte brannvesenet ut til Peralio, der det hadde byrja å brenna i ein brødristar.