SESONG 15: Til neste år er Katarina Flatland og TV 2 klar med jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten». Kanskje du kjenner nokon som burde vera med? (Pressefoto)
SESONG 15: Til neste år er Katarina Flatland og TV 2 klar med jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten». Kanskje du kjenner nokon som burde vera med? (Pressefoto)

Kjenner du ein singel tysnesbonde?

Programleiar Katarina Flatland er på jakt etter fleire single bønder til det populære TV2-programmet «Jakten på Kjærligheten».
Publisert 18.11.2017 kl. 12.00.

Bøndene skal veljast ut allereie i desember i år, og Katarina er klar for å ta imot søkjarar frå heile Norge.

– Me ynskjer oss bønder frå alle delar av landet, unge som gamle, kvinner og menn. Eg håpar også at bønder som kanskje ikkje føler at dei er så utadvendte og vane med dating tør å bli med. Me har jo over 14 år med erfaring som me gladeleg deler med dei, seier Flatland, som gler seg til jubileumssesong neste år.

Programleiaren vil minna om at folk gjerne kan melda på andre enn seg sjølv.

– Me kjenner vel alle nokon single som treng eit lite dytt i kjærleiken si retning, seier den blide programleiaren.


Siste saker Gå til framsida

Tysnes kommune middels bra på openheit

Pressen offentlighetsutvalg har granska openheita i norske kommunar, og resultata viser at Tysnes kommune gjer det middels godt. Undersøkinga baserer seg på korleis eit innsynskrav vert handtert, kor tilgjengeleg viktig informasjon er på kommunane sine heimesider, og på eit spørjeskjema som kommunane sjølve har svara på. Der høgast moglege poengsum er 30,5 poeng, og lågaste minus 13...

Leiar: No er det tid for vår-rydding

Vår-temperaturane sette inn for fullt sist veke. Det er godt etter ein lang og kald vinter.På sjønære område har ein den siste tida vore vitne til stille sjø, solvarme frå skyfri himmel og fine vårkveldar.Men i mange av strendene våre, langs dei mange kilometrane med vakker tysneskyst, ligg søppel i store mengder som har samla seg opp gjennom stormfulle haust- og vinterdagar,...