FRÅ MYRDAL TIL BERLIN: Til sist utgåve av Grüne Woche hadde Nynke van Schaik med seg kvite geitostar og ostar med kumjølk frå eigen kolleksjon. (Arkivfoto)
FRÅ MYRDAL TIL BERLIN: Til sist utgåve av Grüne Woche hadde Nynke van Schaik med seg kvite geitostar og ostar med kumjølk frå eigen kolleksjon. (Arkivfoto)

Til Grüne Woche i januar

Publisert 18.12.2017 kl. 06.00. Oppdatert kl. 19.46.

Myrdal Gard er ei av fem bedrifter frå Hordaland som er valt ut til å representera fylket sitt og Fjord Norge på den store landbruks- og matmessa Internationale Grüne Woche i Berlin i januar.

Nynke van Schaik og ostane hennar var på det gigantiske matarrangementet for fyrste gong i januar i år. Då var også Torstein Hatlevik og Haaheim Gaard med. Du kan lesa saka her.

Internasjonale Grüne Woche 2018 vert arrangert mellom 19. og 28. januar. Totalt deltek over 1.600 utstillarar, med over 100.000 produkt frå heile verda.

Det er venta rundt 450.000 besøkande.


Siste saker Gå til framsida

Fekk vera med besto i skianlegget

Rakel (4 1/2) og den eldre broren Markus (6 1/2) fekk ei flott skioppleving i lag med bestemor Åse Enes i skianlegget ved Løkjen laurdag.

Leiar: Ros for godt eldretilbod

I «Tysnes» denne veka kan me lesa om songgruppa Fjordablæst som underheldt på det nye omsorgssenteret førre laurdag.Tilbodet vart svært populært både blant dei som bur der og besøkjande.Det var songgruppa sjølve som tok initiativ til å underhalda på det nye omsorgssenteret. – Me hadde lyst til dette, fortel Jan Belt til avisa. Det var Belt som hadde ansvaret for...

Endeleg sjåførskule på Tysnes

Terje Grahl har drive sjåfør-skule i Bergen i mange år. No bur han på Reksteren og har starta sjåføropplæring også på Tysnes. Interessa har han merka.