NY JOBB: Tidlegare ordførar i Tysnes og miljø- og samfunnskontakt i Lingalaks og Tombre Gruppen, Kjetil Hestad, er tilsett i nyoppretta stilling for marknad og utvikling for Norske Sjømatbedrifters Landsforening i Trondheim. (Arkivfoto)
NY JOBB: Tidlegare ordførar i Tysnes og miljø- og samfunnskontakt i Lingalaks og Tombre Gruppen, Kjetil Hestad, er tilsett i nyoppretta stilling for marknad og utvikling for Norske Sjømatbedrifters Landsforening i Trondheim. (Arkivfoto)

Kjetil Hestad får viktig stilling for norske sjømatbedrifter

Kjetil Hestad er tilsett i den nyoppdretta stillinga som fagsjef Marked og utvikling for Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL) i Trondheim.
Publisert 08.01.2018 kl. 11.35. Oppdatert kl. 14.05.

– Med Kjetil på laget får me ein energisk og dedikert person med god innsikt og kunnskap om NSL til å leia organisasjonen sitt samlande marknads- og utviklingsarbeid. Han vil få ei viktig rolle til å rusta NSL for framtida, slik at me til ei kvar tid kan levera gode og tidsriktige løysingar for medlemsbedriftene våre, seier administrerande direktør Robert Eriksson i NSL i ei pressemelding.


– Kjempespennande

Kjetil Hestad går frå stillinga som miljø- og samfunnskontakt hos Lingalaks i Norheimsund og Tombre Gruppen i Fusa.

– Eg har hatt det fantastisk kjekt i dei to åra eg har jobba for Lingalaks og Tombre Gruppen. Eg har lært mykje, seier han.

Han karakteriserer den nye jobben i NSL som kjempespennande.

– Eg er stolt over å ha fått jobben, og eg gler meg til å jobba med norsk sjømat på vegner av alle dei flotte medlemsbedriftene, seier han.

Planen er at han tek til i den nye jobben 1. februar.


Framleis tysnesing

Den nye kontorstaden til Kjetil Hestad blir i Trondheim. Men huset på Tysnes skal han framleis ha.

– Eg skal ikkje gløyma Tysnes. Eg blir framleis tysnesing, stadfestar han.

Heimplassen på Tysnes har han planar om å venda tilbake til ein gong. Men no blir han vekependlar eller langtidspendlar.

NSL er ein medlemsorganisasjon for både kvitfiskbedrifter og ikkje minst oppdrettsnæringa. Han reknar med å vera mykje på reisefot. NSL har mange medlemsbedrifter, mellom anna på Vestlandet og i Hordaland.

– Jobben min blir å fremja medlemene sine interesser i smått og stort.Ole Skaten


Siste saker Gå til framsida

Vart servert vaflar og gode ord

Karine Høviskeland Eide og borna Even Elias (5) og Nathaniel (3) Eide var blant dei som tok seg ein «Pit-stop» under Tysnesfest.

Laga brosjyre om Tysnes

– Eg har valt å ta med noko av det eg har opplevd, og likar aller best med Tysnes, smiler Tilde Skarstein Dalland (10).