Alan Walker til Tysnesfest – på ny

Uveret sette ein stoppar for Alan Walker-konserten på Gjerstad i fjor. No kjem han til Tysnesfest på ny.
Publisert 07.02.2018 kl. 20.00.

Alan Walker var det store trekkplasteret laurdagskvelden på Gjerstad under Tysnesfest i fjor. Men det kraftige uveret som sette inn over Tysnes seint denne laurdagskvelden i juli 2017, sette ein stoppar for konserten. Alan Walker kom ikkje på scenen i det heile. Mange tusen festivalglade ungdomar måtte skuffa forlata festivalområdet på Gjerstad – utan å ha fått høyra ein einaste låt av den store favoritten Alan Walker.


– Utruleg stolte

– Me er utruleg stolte over å kunna stadfesta at avtalen med Alan Walker er i boks, seier dagleg leiar i Tysnesfest, Øystein Vaage.

Vaage fortel at Walker lova at han skulle koma tilbake då uveret sette ein stoppar for konserten i fjor.

– Heldigvis er det svært sjeldan me opplever eit slikt uver midt på sommaren som det me opplevde laurdagskvelden under Tysnesfest i fjor. No ligg alt til rette for at me kan få ei magisk oppleving når Alan Walker går på scenen i 2018, seier Vaage.


Lynkarriere

20-åringen frå Fana har gjort ei lynkarriere. Han er fødd i England, men har budd i Fana mesteparten av livet.

Alan Walker var den fyrste norske artisten som fekk over ein halv milliard spelingar av sin eigen låt på Spotify.

I desember 2015 vart han verdskjend med singelen «Faded», som i dag er strøyma nesten 1,5 milliardar gonger på YouTube.

Han er også kjend for store hits som «Alone», «Sing me to sleep», «Spectre» og «All falls down».


USA og Tysnes

– Walker har turnert heftig det siste året, og i april er han booka inn på ein av dei største og viktigaste musikkfestivalane i verda, Coachella i USA, informerer dagleg leiar i Tysnesfest.

I USA skal Alan Walker stå på same scene som mellom anna Beyonce, The Weeknd og Eminem.

Men til sommaren kjem han altså til Tysnes, og Tysnesefest.


TIL TYSNES: I fjor var Alan Walker det store trekkplasteret laurdagskvelden under Tysnesfest. Det sette uveret ein stoppar for. No har Tysnesfest sikra seg Alan Walker på ny.
TIL TYSNES: I fjor var Alan Walker det store trekkplasteret laurdagskvelden under Tysnesfest. Det sette uveret ein stoppar for. No har Tysnesfest sikra seg Alan Walker på ny.

Siste saker Gå til framsida

Ferjeentusiast på bibliotekturné

4. februar kjem forfattar Harald Sætre til Tysnes folkebibliotek med føredraget «Dei kom tilbake – veteranferjer og fjordabåtar i Hordaland».

Leiar: Tysnes bør få meir enn 400.000 i grasrotmidlar

Norsk Tipping har fordelt grasrotmidlane for 2018. Den viser at lag og organisasjonar i Tysnes har fått heile 433.568 kroner inn på bankkontoane sine frå tippeselskapet på Hamar. Det er eit svært bra tilskot til økonomien til ulike lokale lag og organisasjonar i kommunen vår.Det er idrettslaga som ser ut til å...