NY BUTIKK: – Me gler oss veldig til å opna, og håpar at folk vil lika det me har å tilby, seier Ina Kaldefoss (t.v.) og Heidi Catherine Lande.
NY BUTIKK: – Me gler oss veldig til å opna, og håpar at folk vil lika det me har å tilby, seier Ina Kaldefoss (t.v.) og Heidi Catherine Lande.

Opnar klebutikk i Våge

I april i fjor opna dei nettbutikk på Tysnes. No tek dei steget vidare. Laurdag er det butikkopning for Ivyelli på Svingen i Våge.
Publisert 08.02.2018 kl. 16.00.

– Det har eigentleg vore ein draum og ein plan å opna eigen butikk heilt sidan med starta opp med nettbutikken, seier Ina Kaldefoss og Heidi Catherine Lande.

Komande laurdag blir det offisiell butikkopning med snorklypping på Svingen. Ivyelli er i ferd med å flytta inn i lokala til tidlegare Svingen Møbel & Interiør. Alt skal vera klart til laurdag føremiddag.

Det var i oktober dei to sprudlande damene fekk tilbod om å ta over lokala.

– Me hadde ein liten tankeprosess. Dette er trass alt noko heilt anna enn å driva nettbutikk, men me var ganske klare på at det var dette me ville, seier dei.

Varer har dei allereie fått på plass. Hovudtyngda vart innkjøpt på messe for fleire månader sidan, med tanke på sal gjennom nettbutikken. Etter kvart vert det meir, og større utval.

– I starten vert det klebutikk for born, ungdom, damer og menn. Men me satsar på å utvida vareutvalet etter kvart. Målet er å ha litt av det same konseptet med kle og interiørvarer som den tidlegare butikken her hadde. Kaffibaren skal me også vidareføra. Målet er å bli ein butikk for både fastbuande og hyttefolk, forklarar dei.


Siste saker Gå til framsida

Ferjeentusiast på bibliotekturné

4. februar kjem forfattar Harald Sætre til Tysnes folkebibliotek med føredraget «Dei kom tilbake – veteranferjer og fjordabåtar i Hordaland».

Leiar: Tysnes bør få meir enn 400.000 i grasrotmidlar

Norsk Tipping har fordelt grasrotmidlane for 2018. Den viser at lag og organisasjonar i Tysnes har fått heile 433.568 kroner inn på bankkontoane sine frå tippeselskapet på Hamar. Det er eit svært bra tilskot til økonomien til ulike lokale lag og organisasjonar i kommunen vår.Det er idrettslaga som ser ut til å...