NY BUTIKK: – Me gler oss veldig til å opna, og håpar at folk vil lika det me har å tilby, seier Ina Kaldefoss (t.v.) og Heidi Catherine Lande.
NY BUTIKK: – Me gler oss veldig til å opna, og håpar at folk vil lika det me har å tilby, seier Ina Kaldefoss (t.v.) og Heidi Catherine Lande.

Opnar klebutikk i Våge

I april i fjor opna dei nettbutikk på Tysnes. No tek dei steget vidare. Laurdag er det butikkopning for Ivyelli på Svingen i Våge.
Publisert 08.02.2018 kl. 16.00.

– Det har eigentleg vore ein draum og ein plan å opna eigen butikk heilt sidan med starta opp med nettbutikken, seier Ina Kaldefoss og Heidi Catherine Lande.

Komande laurdag blir det offisiell butikkopning med snorklypping på Svingen. Ivyelli er i ferd med å flytta inn i lokala til tidlegare Svingen Møbel & Interiør. Alt skal vera klart til laurdag føremiddag.

Det var i oktober dei to sprudlande damene fekk tilbod om å ta over lokala.

– Me hadde ein liten tankeprosess. Dette er trass alt noko heilt anna enn å driva nettbutikk, men me var ganske klare på at det var dette me ville, seier dei.

Varer har dei allereie fått på plass. Hovudtyngda vart innkjøpt på messe for fleire månader sidan, med tanke på sal gjennom nettbutikken. Etter kvart vert det meir, og større utval.

– I starten vert det klebutikk for born, ungdom, damer og menn. Men me satsar på å utvida vareutvalet etter kvart. Målet er å ha litt av det same konseptet med kle og interiørvarer som den tidlegare butikken her hadde. Kaffibaren skal me også vidareføra. Målet er å bli ein butikk for både fastbuande og hyttefolk, forklarar dei.


Siste saker Gå til framsida

I dag skal folkejuryen møtast

Det nærmar seg tid for å bestemma nytt fylkesvåpen.I dag, laurdag 18. august skal folkejuryen møtast for å bestemma ti finalistar som går vidare til folkerøystinga, ut ifrå dei 667 bidraga som er sendt inn. Dette skriv Hordaland fylkeskommune og Sogn og Fjordane fylkeskommune i ei pressemelding.Folkejuryen består av ti menneske, i aldrar frå 18-72 år. Seks av dei kjem frå...

LEIAR: Det flytande fylket

Nyleg fekk «Tysnes» tilgang til eit skriv Skyss sende ut til ferjeselskapa i Hordaland. Ifølgje skrivet, er det behov for kostnadskutt i samferdslesektoren. Skyss ber ferjeselskapa om tips til kostnadskutt, og kjem samtidig med nokre eigne forslag.Eit av dei nemnde forslaga, er å kutta i ferjeavgangane. Det er...

Persa seg til bronse i NM

Fredag ettermiddag sprang Pernilla Eugenie Epland 5.000-meter under NM i Friidrett på Byrkjelo. Der enda ho opp på tredjeplass.