YNSKJER IKKJE KUTT: Formannskapet i Tysnes er einige om at me treng postlevering fem dagar i veka også i framtida.
YNSKJER IKKJE KUTT: Formannskapet i Tysnes er einige om at me treng postlevering fem dagar i veka også i framtida.

Kjempar for den daglege posten

Publisert 11.02.2018 kl. 18.00.

Post i butikk er vel og bra, men kva når butikken ligg så langt unna at ein slit med å koma seg dit?

– For mange som bur i distriktet, som me jo gjer her på Tysnes, er det å oppretthalda eit godt posttilbod ekstra viktig. Det ønskjer eg at me skal senda tydeege signal om i vår uttale til postomlegginga som er føreslegen, der det blir opna for postombering berre annan kvar dag. Det er ikkje godt nok, i distrikta må me få aviser, brev og pakkar i postkassen fem dagar i veka som no, sa Anne Merete Fjeldstad (Ap).

Ho fekk eit samla formannskap med seg på å endra eit punkt i tilrådinga frå rådmannen, slik at Tysnes kommune går for postlevering fem dagar i veka, og at dette er noko som må gjelda i Distrikts-Noreg. Tysdag skal kommunestyret handsama denne saka.


Siste saker Gå til framsida

I dag skal folkejuryen møtast

Det nærmar seg tid for å bestemma nytt fylkesvåpen.I dag, laurdag 18. august skal folkejuryen møtast for å bestemma ti finalistar som går vidare til folkerøystinga, ut ifrå dei 667 bidraga som er sendt inn. Dette skriv Hordaland fylkeskommune og Sogn og Fjordane fylkeskommune i ei pressemelding.Folkejuryen består av ti menneske, i aldrar frå 18-72 år. Seks av dei kjem frå...

LEIAR: Det flytande fylket

Nyleg fekk «Tysnes» tilgang til eit skriv Skyss sende ut til ferjeselskapa i Hordaland. Ifølgje skrivet, er det behov for kostnadskutt i samferdslesektoren. Skyss ber ferjeselskapa om tips til kostnadskutt, og kjem samtidig med nokre eigne forslag.Eit av dei nemnde forslaga, er å kutta i ferjeavgangane. Det er...

Persa seg til bronse i NM

Fredag ettermiddag sprang Pernilla Eugenie Epland 5.000-meter under NM i Friidrett på Byrkjelo. Der enda ho opp på tredjeplass.