ANGREP: I raude drakter ser me toppscorar Annica Reimdal Vee med ballen, og Hanna langballe inne på strek. (Foto: Ragnhild Haaland Malkenes)
ANGREP: I raude drakter ser me toppscorar Annica Reimdal Vee med ballen, og Hanna langballe inne på strek. (Foto: Ragnhild Haaland Malkenes)

Siger for Jenter 14

Bjarg 2 nådde ikkje opp mot tysnesjentene på laurdag.
Publisert 12.02.2018 kl. 18.00. Oppdatert kl. 18.18.

Dagen starta med at Tysnes J 14 klarte å stilla lag, etter litt spenning på grunn av mykje sjukefråvær på trening denne veka. Dei skulle møta Bjarg 2, som også hadde fått merka at det var influensatid.

Jentene våre kom svært raskt og resolutt i gang med eitt mål frå høgre ving etter få sekund. Vidare var det jamnt mellom dei to laga, og då det var fire minutt igjen til pause var stillinga 5-5.

Men til pause hadde Tysnes klart å få eit forsprang på 9-5, og kampen enda 17-12 til våre storfornøgde jenter. Alt i alt veldig mykje bra spel, både i forsvar og angrep, og ikkje minst i mål der Emma storspelte!

Litt synd at det ikkje var fleire på tribunen, men takk for den flotte underhaldninga de gav oss som hadde høve til å komma.

Desse var med: Marita F. Lunde, Annette Christensen (1), Emma Marie B. Elgsås, Hanna Langballe (2), Synne Malkenes, Maren J. Nes, Kristine P. Oppdal, Julia Rose B. Søreide (5), Annica R. Vee (6), Elise Vermedal og Malin Dalland (3).


Siste saker Gå til framsida

LEIAR: Det flytande fylket

Nyleg fekk «Tysnes» tilgang til eit skriv Skyss sende ut til ferjeselskapa i Hordaland. Ifølgje skrivet, er det behov for kostnadskutt i samferdslesektoren. Skyss ber ferjeselskapa om tips til kostnadskutt, og kjem samtidig med nokre eigne forslag.Eit av dei nemnde forslaga, er å kutta i ferjeavgangane. Det er...

Persa seg til bronse i NM

Fredag ettermiddag sprang Pernilla Eugenie Epland 5.000-meter under NM i Friidrett på Byrkjelo. Der enda ho opp på tredjeplass.

Pernilla vann med ny pers

Søndag, under Stordleikane, sprang Pernilla Eugenie Epland 1.500-meter. Ho enda opp med både siger og ein ny pers.Tysnesingen sprang inn på tida 4.24,20.Stordleikane var den siste oppkøyringa til NM i friidrett, som går av stabalen til helga.Då skal Pernilla til Byrkjelo i Gloppen og springa 5.000-meter og 10.000-meter.Under NM i fjor fekk ho 8.-plass på 5.000-meter...