GLATT: Ein bilførar var søndag ettermiddag uheldig og køyrde av vegen ved Skår på Flatråker. (Foto: Lars Mæland)
GLATT: Ein bilførar var søndag ettermiddag uheldig og køyrde av vegen ved Skår på Flatråker. (Foto: Lars Mæland)

Uheldig på glatt føre

Ein bilførar som var åleine i bilen, var søndag ettermiddag uheldig på det glatte føret og køyrde av vegen ved Skår på Flatråker.
Publisert 12.02.2018 kl. 13.35. Oppdatert kl. 14.20.

Politibetjent Atle Birkeland ved Tysnes lensmannskontor fortel om vekslande føre og vanskelege køyreforhold søndag ettermiddag, med både tørr og våt vegbane, og snø og is i vegen.

I ei kurve ved Skår på Flatråker har føraren mista veggrepet og kome over i motgåande køyrefelt, og deretter truffe autovernet. På returen har bilen køyrt av vegen og blitt ståande i skogkanten i rett køyreretning.

Bilføraren hadde litt smerte i brystregionen etter hendinga, men kom seg sjølv til legekontoret på Tysnes og vart undersøkt der.

Politiet var på ulukkesstaden.

– Det er ikkje mistanke om at vedkomande har køyrt for fort. Vedkomande var rett og slett uheldig, seier Birkeland.

Vest Politidistrikt melde klokka 15.09 søndag om at ein bil hadde køyrt av vegen i Uggdal, Tysnes.

– Ukjent skadeomfang, men skal vera ute av bilen og teken hand om av forbipasserande. Politiet rykker ut til staden, heitte det i Twitter-meldinga.


Siste saker Gå til framsida

Åtvarar mot brann i tørketrommel

I ei ny undersøking forsikringsselskapet Frende har fått utført, svarar 30 prosent av dei spurde på Vestlandet at dei vaskar klede og brukar tørketrommel om natta.– Det er ein sjanse eg aldri ville tatt, seier Øystein Øren, som er fagsjef i Frende, og sjølv småbarnsfar.Brannvesenet si rapportering viser at det har vore over 70 brannar i tørketromlar dei tre siste åra, og sist...