GENERASJONSKORPS: Onarheim Musikklag foreviga på Hordablæsten i helga. (Foto: Vidar Alfarnes)
GENERASJONSKORPS: Onarheim Musikklag foreviga på Hordablæsten i helga. (Foto: Vidar Alfarnes)

Tok 3. plass i Hordablæsten

92 poeng heldt til ei fin plassering for Onarheim Musikklag i klassen generasjonskorps.
Publisert 16.04.2018 kl. 10.12.

Musikklaget frå austsida av Tysnes måtte sjå seg slått av Hordabø Skulemusikklag på 1. plass (94 poeng), og Alversund og Austrheim Skulekorps på 2. plass (93 poeng).

Hordablæsten samla 68 korps og totalt 2.635 musikantar i Grieghallen i helga. 314 solister og 120 ensemble konkurrerte i ulike klasser, og blei vurdert av profesjonelle dommarar.

– Konkurransen er ein viktig arena for musikalsk utvikling, og ein flott møteplass for korpsmusikanter, seier dagleg leiar i NMF Hordaland, Randi Kvinge.

Meir om tysnesingar på Hordablæsten kjem i papiravisa på torsdag.


Siste saker Gå til framsida

Ny singel frå Symra

– Me skal sleppa ein låt som heiter «Purple Sweater». Det er den nyaste av dei låtane me har spelt inn så langt, seier Øyvind Kleppe i Symra.

Leiar: Hurra for 65 meter nytt asfaltdekke

Tysnes har ikkje vore tilgodesett med så veldig mykje nytt asfaltdekke på dei fylkeskommunale vegane dei siste åra. Då Statens vegvesen tidlegare i år presenterte landsoversikta over planlagde nyasfalteringar i 2018, var det ikkje ein einaste klatt på Tysnes. I 2017 var det heller ikkje rare greiene, ein kilometer til saman. Og ser me attende til 2016, var Tysnes tilgodesett med fire...