SONGTALENT: Øyvind Kleppe har utmerka seg på scenen i mange år. Her syng han på festivalen 100 Dagar med bandet Symra. (Foto: Peter Tubaas)
SONGTALENT: Øyvind Kleppe har utmerka seg på scenen i mange år. Her syng han på festivalen 100 Dagar med bandet Symra. (Foto: Peter Tubaas)

Deltek på «Dei unges festspelframsyning»

Publisert 23.05.2018 kl. 08.10.

Laurdag stiller Stord, Fitjar, Bømlo, Tysnes, Kvinnherad og Sveio kulturskule med eit utval av sine mest talentfulle elevar i Stord kulturhus. Øyvind Kleppe er Tysnes sin representant, og han opptrer ilag med pianist Irene Simonsen.

Kulturskulane lovar ei variert og flott kulturell oppleving denne dagen. Framsyninga er ei satellittutgåve av «De unges festspilldag» under festspela i Bergen, og i kinosalen på Stord skal publikum få høve til å sjå og høyra noko av breidda i kulturskulane sine tilbod.

– Det vert noko for ein kvar smak. Me vonar folk i Sunnhordland vil støtta opp om elevane og kulturskulane, og tek turen til Stord kulturhus laurdag, slik at me saman kan skapa ei ekte festspelframsyning lokalt i regionen vår, melder kulturskulane i Sunnhordland.


Siste saker Gå til framsida

Debatt: Miljødiplomet til Hordaland fylkeskommune og Skyss må ned frå veggen no

I seinare tid har det vore diskutert opp og ned om ferjer til og frå Tysnes. Møte har vore organiserte og haldne, folk har fortvila forsøkt på å få svar på spørsmåla sine rundt dette temaet, men Hordaland fylkeskommune og Skyss er tause. Dei vil ikkje plagast med slikt frå distrikta.Her er det politikarane i fylkeskommunen som fylgjer opp initiativa frå sentralt hald, og har tildelt...

To løp på ei veke

Løpssesongen har starta igjen, og Pernilla Eugenie Epland er allereie godt i gang.Onsdag sprang ho 1500-meter under Trond Mohn Games i Fana. Der enda ho opp på ein sjetteplass, med tida 4.26.87.– Eg visste at desse som kom utanlandsfrå hadde ganske gode tider å visa til. Det var ikkje noko poeng for oss norske å henga oss på, seier Epland.Dermed blei løpet todelt frå...