SONGTALENT: Øyvind Kleppe har utmerka seg på scenen i mange år. Her syng han på festivalen 100 Dagar med bandet Symra. (Foto: Peter Tubaas)
SONGTALENT: Øyvind Kleppe har utmerka seg på scenen i mange år. Her syng han på festivalen 100 Dagar med bandet Symra. (Foto: Peter Tubaas)

Deltek på «Dei unges festspelframsyning»

Publisert 23.05.2018 kl. 08.10.

Laurdag stiller Stord, Fitjar, Bømlo, Tysnes, Kvinnherad og Sveio kulturskule med eit utval av sine mest talentfulle elevar i Stord kulturhus. Øyvind Kleppe er Tysnes sin representant, og han opptrer ilag med pianist Irene Simonsen.

Kulturskulane lovar ei variert og flott kulturell oppleving denne dagen. Framsyninga er ei satellittutgåve av «De unges festspilldag» under festspela i Bergen, og i kinosalen på Stord skal publikum få høve til å sjå og høyra noko av breidda i kulturskulane sine tilbod.

– Det vert noko for ein kvar smak. Me vonar folk i Sunnhordland vil støtta opp om elevane og kulturskulane, og tek turen til Stord kulturhus laurdag, slik at me saman kan skapa ei ekte festspelframsyning lokalt i regionen vår, melder kulturskulane i Sunnhordland.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Markerte Tysnes med nytt EM-gull

Det er stas når tysnesingar markerer seg utanfor kommunen, ja, til og med i utlandet. Ekstra stas er det når det er unge tysnesingar som set Tysnes på kartet.I sist veke kom styrkeløftar Anna Dorthea Espevik heim til Tysnes med ein ny gullmedalje. Denne gongen var det eit EM-gull. Europameisterskapen vart...

Markerer TV-aksjonen med fredagskafé

Tysnes skule gjentek suksessen frå i fjor og markerer også i år TV-aksjonen med fredagskafé fredag føremiddag. I fjor var det tett i tett med folk og trangt om plassen i den gamle gymsalen på skulen. I år vert arrangementet flytta til Tysneshallen. – Der blir det kafé og underhaldning for alle som ynskjer å koma, melder inspektør Synnøve Vines til avisa.