TRAVELT: Den gongen mini-polet på Tysnes opna, kom mange polfararar på besøk. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)
TRAVELT: Den gongen mini-polet på Tysnes opna, kom mange polfararar på besøk. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)

Vinmonopolet utvidar opningstidene

Publisert 12.06.2018 kl. 09.08. Oppdatert kl. 09.44.

– Me har planer om utviding, men det er litt uvisst kor mykje me skal utvida, seier Ragnhild Skaathun Blindheim.

Ho er butikksjef for Vinmonopolet på Os, som polet på Tysnes er ein filial under, og det er dei nye sommaropningstidene ho snakkar om.

– Det er eigentleg ikkje ein marknad for lengre opningstider, men på sommaren er det det, held ho fram.

«Tysnes» har kontakta ho grunna nokre lokale historier om misnøgde kundar. Har Blindheim også fått tilbakemeldingar frå kundane?

– Kundane vil jo gjerne at polet skal vera opent 10-18, slik som i dei store byane, men på dei fleste av desse små mini-pola er det for liten omsetning, seier ho, og legg til at det blant anna har med bemanningskostnadar å gjera.

Altså vil det ikkje vera lønnsamt å halda opent lenge heile året, men på sommaren er marknaden større.

– Me kjem til å ha ope fleire dagar, og utvida opningstidene kvar dag. Me skal også utvida opningstidene under Tysnesfest. Akkurat når og kor lenge me skal ha ope, er ikkje klart endå, men det skal me ha klart innan slutten av veka, avsluttar Blindheim.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Markerte Tysnes med nytt EM-gull

Det er stas når tysnesingar markerer seg utanfor kommunen, ja, til og med i utlandet. Ekstra stas er det når det er unge tysnesingar som set Tysnes på kartet.I sist veke kom styrkeløftar Anna Dorthea Espevik heim til Tysnes med ein ny gullmedalje. Denne gongen var det eit EM-gull. Europameisterskapen vart...

Markerer TV-aksjonen med fredagskafé

Tysnes skule gjentek suksessen frå i fjor og markerer også i år TV-aksjonen med fredagskafé fredag føremiddag. I fjor var det tett i tett med folk og trangt om plassen i den gamle gymsalen på skulen. I år vert arrangementet flytta til Tysneshallen. – Der blir det kafé og underhaldning for alle som ynskjer å koma, melder inspektør Synnøve Vines til avisa.