TRAVELT: Den gongen mini-polet på Tysnes opna, kom mange polfararar på besøk. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)
TRAVELT: Den gongen mini-polet på Tysnes opna, kom mange polfararar på besøk. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)

Vinmonopolet utvidar opningstidene

Publisert 12.06.2018 kl. 09.08. Oppdatert kl. 09.44.

– Me har planer om utviding, men det er litt uvisst kor mykje me skal utvida, seier Ragnhild Skaathun Blindheim.

Ho er butikksjef for Vinmonopolet på Os, som polet på Tysnes er ein filial under, og det er dei nye sommaropningstidene ho snakkar om.

– Det er eigentleg ikkje ein marknad for lengre opningstider, men på sommaren er det det, held ho fram.

«Tysnes» har kontakta ho grunna nokre lokale historier om misnøgde kundar. Har Blindheim også fått tilbakemeldingar frå kundane?

– Kundane vil jo gjerne at polet skal vera opent 10-18, slik som i dei store byane, men på dei fleste av desse små mini-pola er det for liten omsetning, seier ho, og legg til at det blant anna har med bemanningskostnadar å gjera.

Altså vil det ikkje vera lønnsamt å halda opent lenge heile året, men på sommaren er marknaden større.

– Me kjem til å ha ope fleire dagar, og utvida opningstidene kvar dag. Me skal også utvida opningstidene under Tysnesfest. Akkurat når og kor lenge me skal ha ope, er ikkje klart endå, men det skal me ha klart innan slutten av veka, avsluttar Blindheim.


Siste saker Gå til framsida

Debatt: Miljødiplomet til Hordaland fylkeskommune og Skyss må ned frå veggen no

I seinare tid har det vore diskutert opp og ned om ferjer til og frå Tysnes. Møte har vore organiserte og haldne, folk har fortvila forsøkt på å få svar på spørsmåla sine rundt dette temaet, men Hordaland fylkeskommune og Skyss er tause. Dei vil ikkje plagast med slikt frå distrikta.Her er det politikarane i fylkeskommunen som fylgjer opp initiativa frå sentralt hald, og har tildelt...

To løp på ei veke

Løpssesongen har starta igjen, og Pernilla Eugenie Epland er allereie godt i gang.Onsdag sprang ho 1500-meter under Trond Mohn Games i Fana. Der enda ho opp på ein sjetteplass, med tida 4.26.87.– Eg visste at desse som kom utanlandsfrå hadde ganske gode tider å visa til. Det var ikkje noko poeng for oss norske å henga oss på, seier Epland.Dermed blei løpet todelt frå...