UTSETT: Her ynskjer Karianne Dalland Nesse og sonen Knut Benjamin velkomen til Mini Surhaa Blues i fjor. Det blir festival i år også, men ikkje før i august.
UTSETT: Her ynskjer Karianne Dalland Nesse og sonen Knut Benjamin velkomen til Mini Surhaa Blues i fjor. Det blir festival i år også, men ikkje før i august.

Mini Surhaa Blues utsett til august

Eigentleg skulle det ha vore Mini Surhaa Blues hos Karianne Dalland Nesse og familien på laurdag, men barnefestivalen på Neshamn vart nyleg utsett til 18. august.
Publisert 13.06.2018 kl. 10.35. Oppdatert kl. 10.37.

– Me vel å utsetja barnefestivalen til august for å få betre tid til å førebu teaterstykket og andre kjekke aktivitetar for ungane, seier Dalland Nesse.

Nytt i år vert blant anna ei «dokkevognløype», der borna kan ta med seg dokkevogna eller traktoren sin.

– Og så kjem Anders Bakke for å syngja og spela saman med oss.

Ho kan også fortelja at vikingskipet i Leikeskogen har fått seg ei oppgradering, med ei ny seglmast som er 12 meter høg.

– Masta er plukka nøye ut i skogen her på garden, og barka, pussa, tørka og beisa. Den som ynskjer å vera med på vikingtokt, må ta seg ein tur til oss på barnefestivalen laurdag 18. august, seier Dalland Nesse.


Siste saker Gå til framsida

Kors, vaflar og fotball-VM på Solstråleøya

– Det var ein nydeleg vêrdag, med fin temperatur. Me fekk flott skyss frå Våge i Mor Di, skøyta til Patrick Madsen.Dette seier Hans Ole Dalland, om friluftsgudstenesta på Solstråleøya søndag.Vidare kan han fortelja at nokre av deltakarane kom roande frå Lunde – og nokre kom verkeleg langvegsfrå:– Eit ektepar frå Minnesota var på Tysnesferie, og fekk oppleva den flotte...

Sluttar som drosjesjåfør

– Eg har tenkt lenge på dette, fortel Elin Borgen.Det er ikkje vanskeleg å skjøna at dei fleste kjenner den sympatiske drosjesjåføren. Over halvparten av bilistane som passerer, vinkar til Borgen, i det ho møter «Tysnes» langs vegen i Uggdal.