UTSETT: Her ynskjer Karianne Dalland Nesse og sonen Knut Benjamin velkomen til Mini Surhaa Blues i fjor. Det blir festival i år også, men ikkje før i august.
UTSETT: Her ynskjer Karianne Dalland Nesse og sonen Knut Benjamin velkomen til Mini Surhaa Blues i fjor. Det blir festival i år også, men ikkje før i august.

Mini Surhaa Blues utsett til august

Eigentleg skulle det ha vore Mini Surhaa Blues hos Karianne Dalland Nesse og familien på laurdag, men barnefestivalen på Neshamn vart nyleg utsett til 18. august.
Publisert 13.06.2018 kl. 10.35. Oppdatert kl. 10.37.

– Me vel å utsetja barnefestivalen til august for å få betre tid til å førebu teaterstykket og andre kjekke aktivitetar for ungane, seier Dalland Nesse.

Nytt i år vert blant anna ei «dokkevognløype», der borna kan ta med seg dokkevogna eller traktoren sin.

– Og så kjem Anders Bakke for å syngja og spela saman med oss.

Ho kan også fortelja at vikingskipet i Leikeskogen har fått seg ei oppgradering, med ei ny seglmast som er 12 meter høg.

– Masta er plukka nøye ut i skogen her på garden, og barka, pussa, tørka og beisa. Den som ynskjer å vera med på vikingtokt, må ta seg ein tur til oss på barnefestivalen laurdag 18. august, seier Dalland Nesse.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Markerte Tysnes med nytt EM-gull

Det er stas når tysnesingar markerer seg utanfor kommunen, ja, til og med i utlandet. Ekstra stas er det når det er unge tysnesingar som set Tysnes på kartet.I sist veke kom styrkeløftar Anna Dorthea Espevik heim til Tysnes med ein ny gullmedalje. Denne gongen var det eit EM-gull. Europameisterskapen vart...

Markerer TV-aksjonen med fredagskafé

Tysnes skule gjentek suksessen frå i fjor og markerer også i år TV-aksjonen med fredagskafé fredag føremiddag. I fjor var det tett i tett med folk og trangt om plassen i den gamle gymsalen på skulen. I år vert arrangementet flytta til Tysneshallen. – Der blir det kafé og underhaldning for alle som ynskjer å koma, melder inspektør Synnøve Vines til avisa.