UTSETT: Her ynskjer Karianne Dalland Nesse og sonen Knut Benjamin velkomen til Mini Surhaa Blues i fjor. Det blir festival i år også, men ikkje før i august.
UTSETT: Her ynskjer Karianne Dalland Nesse og sonen Knut Benjamin velkomen til Mini Surhaa Blues i fjor. Det blir festival i år også, men ikkje før i august.

Mini Surhaa Blues utsett til august

Eigentleg skulle det ha vore Mini Surhaa Blues hos Karianne Dalland Nesse og familien på laurdag, men barnefestivalen på Neshamn vart nyleg utsett til 18. august.
Publisert 13.06.2018 kl. 10.35. Oppdatert kl. 10.37.

– Me vel å utsetja barnefestivalen til august for å få betre tid til å førebu teaterstykket og andre kjekke aktivitetar for ungane, seier Dalland Nesse.

Nytt i år vert blant anna ei «dokkevognløype», der borna kan ta med seg dokkevogna eller traktoren sin.

– Og så kjem Anders Bakke for å syngja og spela saman med oss.

Ho kan også fortelja at vikingskipet i Leikeskogen har fått seg ei oppgradering, med ei ny seglmast som er 12 meter høg.

– Masta er plukka nøye ut i skogen her på garden, og barka, pussa, tørka og beisa. Den som ynskjer å vera med på vikingtokt, må ta seg ein tur til oss på barnefestivalen laurdag 18. august, seier Dalland Nesse.


Siste saker Gå til framsida

Debatt: Miljødiplomet til Hordaland fylkeskommune og Skyss må ned frå veggen no

I seinare tid har det vore diskutert opp og ned om ferjer til og frå Tysnes. Møte har vore organiserte og haldne, folk har fortvila forsøkt på å få svar på spørsmåla sine rundt dette temaet, men Hordaland fylkeskommune og Skyss er tause. Dei vil ikkje plagast med slikt frå distrikta.Her er det politikarane i fylkeskommunen som fylgjer opp initiativa frå sentralt hald, og har tildelt...

To løp på ei veke

Løpssesongen har starta igjen, og Pernilla Eugenie Epland er allereie godt i gang.Onsdag sprang ho 1500-meter under Trond Mohn Games i Fana. Der enda ho opp på ein sjetteplass, med tida 4.26.87.– Eg visste at desse som kom utanlandsfrå hadde ganske gode tider å visa til. Det var ikkje noko poeng for oss norske å henga oss på, seier Epland.Dermed blei løpet todelt frå...