POLITIET: To bilførarar vart tekne for promille natt til søndag.
POLITIET: To bilførarar vart tekne for promille natt til søndag.

To promillekøyrarar og tre nye narkosaker

To bilførarar vart tekne for promille natt til søndag. Politiet tok og hand om tre nye narkosaker. Ein person vart sendt i arresten.
Publisert 16.07.2018 kl. 13.17.

– Ordensmessig vart det likevel ei rolegare natt til søndag i år for politiet enn det var den same natta under Tysnesfest i fjor, melder politikontakt Lorentz Lunde.

Dei to som vart tekne for promille var begge med bil. Av dei tre narkosakene, var ei på campen i Uggdal, dei to andre på innsleppet på Gjerstad.

Politiet tok også hand om ein person som måtte sendast i arresten.

– Natt til søndag vart langt meir hektisk enn dei to tidlegare nettene, seier Lunde.


Siste saker Gå til framsida

På gamleheimen

At gamleheimen skulle koma til å hamna på Hovland, hadde mest med tilfeldige omstende å gjera. Det vart i alle høve slik at Tysnes Gamleheimslag overtok den staselege gamle doktorbustaden som vart bygd av distriktslege Gjestland, som fekk skøyte i 1880. Her sette han opp ein bustad som ikkje stod tilbake for dei gamle patrisiarhusa som rikfolk i Bergen gjerne bygde som «lyststeder» utanfor...

Fylket seier nei til Hordfastaksjar

Hordaland fylkesting seier nei til kjøp av aksjar i Hordfast no. Fylkestinget vil ta stilling til aksjekjøp når ei utgreiing om fylkeskommunen si deltaking i pådrivarselskap ligg føre.Vedtaket i fylkestinget vart gjort mot fem røyster (SV, MGD og Raudt). Desse partia ville saman med Tom Sverre Tomren i KrF seia eit klart nei til fylkeskommunalt aksjekjøp i Hordfast AS.Høgre kom...