DUO: Leo Dommersnes Sundström og Tore Hodneland (på gitar) heldt konsert i OnarTun måndag kveld. (Foto: Olav Skjellevik)
DUO: Leo Dommersnes Sundström og Tore Hodneland (på gitar) heldt konsert i OnarTun måndag kveld. (Foto: Olav Skjellevik)

– Utruleg kjekt å spela i OnarTun

– Det var utruleg kjekt å spela i OnarTun. Og så var det eit fint instrument å spela på.
Publisert 18.07.2018 kl. 09.19.

Det seier Tore Hodneland i «Duo Eg» etter konserten i OnarTun måndag kveld, med kring 50 tilhøyrarar.

– Fint lokale var det også å spela i. Og så var det overraskande mange som kom. Det var kjekt at så mange hadde ork til å gå på konsert like etter Tysnesfest, seier Tore.

I «Duo Eg» spelar han saman med Leo Dommersnes Sundström.

Dei opna med «Gamla Masthugget». Det er der Leo kjem frå i Gøteborg.

Konserten varte i kring ein times tid.

Blant dei som hadde teke turen var Henny og Jan Spjældnes.

Dei synest det var ein veldig flott konsert.

– Det var sjarmerande unge musikarar. Og så var dei veldig dyktige. Eg håpar me får høyra meir frå dei, seier Henny.

– Ja, dei var veldig dyktige på instrumenta sine. Eg hadde ei fin stund, legg Jan til.

Han synest det er flott at det vert skipa til slike konsertar.


FIN STUND: Kring 50 hadde møtt fram. – Det var ein fin konsert av dyktige musikarar, seier Henny og Jan Spjeldnæs. (Foto: Olav Skjellevik)
FIN STUND: Kring 50 hadde møtt fram. – Det var ein fin konsert av dyktige musikarar, seier Henny og Jan Spjeldnæs. (Foto: Olav Skjellevik)

Siste saker Gå til framsida

Debatt: Miljødiplomet til Hordaland fylkeskommune og Skyss må ned frå veggen no

I seinare tid har det vore diskutert opp og ned om ferjer til og frå Tysnes. Møte har vore organiserte og haldne, folk har fortvila forsøkt på å få svar på spørsmåla sine rundt dette temaet, men Hordaland fylkeskommune og Skyss er tause. Dei vil ikkje plagast med slikt frå distrikta.Her er det politikarane i fylkeskommunen som fylgjer opp initiativa frå sentralt hald, og har tildelt...

To løp på ei veke

Løpssesongen har starta igjen, og Pernilla Eugenie Epland er allereie godt i gang.Onsdag sprang ho 1500-meter under Trond Mohn Games i Fana. Der enda ho opp på ein sjetteplass, med tida 4.26.87.– Eg visste at desse som kom utanlandsfrå hadde ganske gode tider å visa til. Det var ikkje noko poeng for oss norske å henga oss på, seier Epland.Dermed blei løpet todelt frå...

Dugnad i Peralio

– Me skal ha dugnad no i helga, både for tufteparken og resten av friluftsområdet ned mot badeplassen som me held på å opparbeida, seier Vegard Aslaksen i båtlaget Njord/Tysnes.«Tysnes» har tidlegare skrive om arbeidet med å få på plass ein tuftepark og ein badeplass i området. Om dugnaden på laurdag er ein suksess, kjem båtlaget nokre steg nærmare realisering av...