FAMILIEDAG: Det plar vera god stemning ved Frøkedalsvatnet. Her frå familiedagen for to år sidan. (Arkivfoto: Vilde Heggland)
FAMILIEDAG: Det plar vera god stemning ved Frøkedalsvatnet. Her frå familiedagen for to år sidan. (Arkivfoto: Vilde Heggland)

Familiedag på Reksteren

For tredje år på rad inviterer Reksteren idrettslag til familiedag ved Frøkedalsvatnet.
Publisert 09.08.2018 kl. 11.00.

På programmet søndag står mellom anna fisking og grilling, samt natursti med ulike aktivitetar. Dei siste åra har det mellom anna innebore pilkast og hesteskokast.

Arrangementet er for folk i alle aldrar, og det vert oppmoda om å ta med støvlar dersom ein skal prøva seg på heile naturstien rundt vatnet. Ein kan også nøya seg med å gå delar av turen.

Dei to siste åra har det vore grått vêr, men godt frammøte. Dersom dei førebelse vêrmeldingane frå yr.no er korrekte, så kan det ventast opplett og gløtt av sol midt på dagen på søndag.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Lokale stadnamn handlar om identiteten vår

Det var ein grundig og til dels heftig debatt då Tysnes kommune for nokre år sidan skulle handsama saka om stadnamn og vegadresser. I kommunestyret vart det stort fleirtal for å nytta o-endingar i lokale stadnamn. Det vart ikkje godt motteke hjå Statens Kartverk. Kartverket krov at lokale stadnamn som Årbakkaheio, Skåte, Eiabrekko og Skåravågen vart endra til Årbakkaheia, Skotet,...