FAMILIEDAG: Det plar vera god stemning ved Frøkedalsvatnet. Her frå familiedagen for to år sidan. (Arkivfoto: Vilde Heggland)
FAMILIEDAG: Det plar vera god stemning ved Frøkedalsvatnet. Her frå familiedagen for to år sidan. (Arkivfoto: Vilde Heggland)

Familiedag på Reksteren

For tredje år på rad inviterer Reksteren idrettslag til familiedag ved Frøkedalsvatnet.
Publisert 09.08.2018 kl. 11.00.

På programmet søndag står mellom anna fisking og grilling, samt natursti med ulike aktivitetar. Dei siste åra har det mellom anna innebore pilkast og hesteskokast.

Arrangementet er for folk i alle aldrar, og det vert oppmoda om å ta med støvlar dersom ein skal prøva seg på heile naturstien rundt vatnet. Ein kan også nøya seg med å gå delar av turen.

Dei to siste åra har det vore grått vêr, men godt frammøte. Dersom dei førebelse vêrmeldingane frå yr.no er korrekte, så kan det ventast opplett og gløtt av sol midt på dagen på søndag.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Markerte Tysnes med nytt EM-gull

Det er stas når tysnesingar markerer seg utanfor kommunen, ja, til og med i utlandet. Ekstra stas er det når det er unge tysnesingar som set Tysnes på kartet.I sist veke kom styrkeløftar Anna Dorthea Espevik heim til Tysnes med ein ny gullmedalje. Denne gongen var det eit EM-gull. Europameisterskapen vart...

Markerer TV-aksjonen med fredagskafé

Tysnes skule gjentek suksessen frå i fjor og markerer også i år TV-aksjonen med fredagskafé fredag føremiddag. I fjor var det tett i tett med folk og trangt om plassen i den gamle gymsalen på skulen. I år vert arrangementet flytta til Tysneshallen. – Der blir det kafé og underhaldning for alle som ynskjer å koma, melder inspektør Synnøve Vines til avisa.