LANDE: Slik ser skissa for prosjektet på Lande ut. (Illustrasjon: Tysnes Bolig)
LANDE: Slik ser skissa for prosjektet på Lande ut. (Illustrasjon: Tysnes Bolig)

Lande lagt ut for sal

No er bustadsprosjekta på Lande lagt ut for sal. Entrepenørane er optimistiske.
Publisert 13.08.2018 kl. 15.06.

– Me er i gang med gravinga og prosjektet er lagt ut for sal, seier Sigvard Madsen i Tysnes Bolig AS.

Madsen legg til at han har tru på at prosjektet vil bidra til vekst på Tysnes.

– Det kjem nok til å ta nokre år før alle prosjekta er selde. Me har aldri lagt noko så stort ut for sal før, legg Madsen til.

Vidare meiner han at det er fleire ting som gjer området særskilt attraktivt, og nemner blant anna utsikta, turområda rundt og gangvegane som skal på plass rundt eigedomane.

– Me satsar på å selja rundt ein til to firemannsbustadar i året, avsluttar Madsen.


Siste saker Gå til framsida

Uver stoppa både Hodnanes-ferja og Våge-ferja

Ferjesambandet Hodnanes-Jektevik-Nordhuglo var innstilt på grunn av verforholda fredag kveld, frå i 21-tida til 21.40. Norled melde om innstilt rute klokka 20.53. Klokka 21.35 melde selskapet at ferja kjem i gang att klokka 21.40.Klokka 21.05 melde FosenNamsos Sjø at MF «Selbjørnsfjord» har kansellert avgangane klokka 21.05 frå Halhjem og 22.15 frå Våge på grunn av verforholda.

Debatt: – Det er store hol i «dugnadsånda» på Tysnes

Eg har hatt eit «nært» forhold til det å driva eit idrettslag der dugnad var hovudinntektskjelda. Då eg var leiar i Njardar på 80- og 90-talet, hadde me problem med å finansiera den daglege drifta. Me starta «Mimrefesten». Den var i januar, og gav oss pengar til å melda på lag. Me fekk og eit «eventyr» med Brann-kampar på 90-talet, som gav gode økonomiske resultat. Me hadde åtte-ti...