KOM TIL RETTE: Den sakna 14-åringen vart funnen på Tysnes i god behald. (Arkivfoto)
KOM TIL RETTE: Den sakna 14-åringen vart funnen på Tysnes i god behald. (Arkivfoto)

Sakna jente sendt tilbake til foreldra

Publisert 11.09.2018 kl. 12.27.

Laurdag ettermiddag fekk politiet på Tysnes melding om ei 14 år gamal jente som var sakna. Ho var sakna frå eit anna distrikt.

– Ut frå den informasjonen me fekk, så var det mistanke om at ho kunne vera på Tysnes. Me blei difor kalla ut, seier Susann Rosvold, politibetjent ved Tysnes lensmannskontor.

Etter litt undersøking viste det seg at informasjonen stemte.

– Me fann jenta i god behald og fekk ho returnert til foreldra i distriktet ho høyrde heime, seier Rosvold.


Siste saker Gå til framsida

Uver stoppa både Hodnanes-ferja og Våge-ferja

Ferjesambandet Hodnanes-Jektevik-Nordhuglo var innstilt på grunn av verforholda fredag kveld, frå i 21-tida til 21.40. Norled melde om innstilt rute klokka 20.53. Klokka 21.35 melde selskapet at ferja kjem i gang att klokka 21.40.Klokka 21.05 melde FosenNamsos Sjø at MF «Selbjørnsfjord» har kansellert avgangane klokka 21.05 frå Halhjem og 22.15 frå Våge på grunn av verforholda.

Debatt: – Det er store hol i «dugnadsånda» på Tysnes

Eg har hatt eit «nært» forhold til det å driva eit idrettslag der dugnad var hovudinntektskjelda. Då eg var leiar i Njardar på 80- og 90-talet, hadde me problem med å finansiera den daglege drifta. Me starta «Mimrefesten». Den var i januar, og gav oss pengar til å melda på lag. Me fekk og eit «eventyr» med Brann-kampar på 90-talet, som gav gode økonomiske resultat. Me hadde åtte-ti...