WALKOVER: Bergen Allfot har meldt at dei ikkje kan stilla lag mot Njardar i helga, og tysnesingane har dermed vunne kampen 3-0 på Walkover. (Arkivfoto)
WALKOVER: Bergen Allfot har meldt at dei ikkje kan stilla lag mot Njardar i helga, og tysnesingane har dermed vunne kampen 3-0 på Walkover. (Arkivfoto)

Tre poeng på walkover

A-laget skal ikkje spela den siste kampen mot Bergen Allfot i helga.
Publisert 19.10.2018 kl. 17.00.

Berre nokre dagar før a-laget til Njardar/Tysnes skulle møta Bergen Allfot på Reiso for den siste seriekampen for sesongen, kom kontrabeskjeden om at bortelaget ikkje kunne stilla lag.

Njardar sin ordinære sesong er dermed over, og laget må venta i spenning på utfallet av andre kampar, både i eiga og i andre avdelingar, som avklarar om tysnesingane rykkjer direkte opp til 6. divisjon, eller må ut i kvalifiseringskampar om opprykk.

Trenar Thomas Hagen fekk beskjeden torsdag kveld, og er skuffa over at det ikkje vert kamp for Njardar i helga.

– Dei sa at dei ikkje hadde folk, men eg trur det handlar meir om at dei ikkje gidd å reisa til Tysnes for å bli knust av det beste offensive laget i ligaen, seier trenaren med glimt i auget.

Njardar har gjennom heile sesongen hatt ambisjonar om opprykk, og avhengig av andre resultat kan laget framleis rykka direkte opp sjølv om dei endar på andreplass i avdelinga. Om dei ikkje rykkjer direkte opp, er dei i det minste allereie sikra kvalikk-kampar.

Trenaren har uansett tru på opprykk, men vert ikkje skuffa om laget må spela kvalifisering.

– No håpar eg nesten litt på playoff, så mer får spela fleire kampar, fortel Hagen.


Siste saker Gå til framsida

Har studert tilstanden til den store eika i Våge

«Festivalkontoret» i Våge skal utvidast. Derfor trong Fonna AS meir info om den gamle eika ved kontoret.– Eg kom med ei anbefaling om å finna ut litt om vitaliteten og helsetilstanden til treet, og gjerne òg finna ut risikoane med treet, seier arborist Kristoffer Nerhus, dagleg leiar i Hardanger Hagehjelp.Han kom i kontakt med Sigvard Madsen i Fonna AS, som følge av...

Tommy stod på og lukkast

Endeleg, etter fire års innsats av fleire gode krefter, og ikkje minst Tommy Gundersen (24) sjølv, har han fått lærlingeplass og er nærast sikra jobb i framtida.