WALKOVER: Bergen Allfot har meldt at dei ikkje kan stilla lag mot Njardar i helga, og tysnesingane har dermed vunne kampen 3-0 på Walkover. (Arkivfoto)
WALKOVER: Bergen Allfot har meldt at dei ikkje kan stilla lag mot Njardar i helga, og tysnesingane har dermed vunne kampen 3-0 på Walkover. (Arkivfoto)

Tre poeng på walkover

A-laget skal ikkje spela den siste kampen mot Bergen Allfot i helga.
Publisert 19.10.2018 kl. 17.00.

Berre nokre dagar før a-laget til Njardar/Tysnes skulle møta Bergen Allfot på Reiso for den siste seriekampen for sesongen, kom kontrabeskjeden om at bortelaget ikkje kunne stilla lag.

Njardar sin ordinære sesong er dermed over, og laget må venta i spenning på utfallet av andre kampar, både i eiga og i andre avdelingar, som avklarar om tysnesingane rykkjer direkte opp til 6. divisjon, eller må ut i kvalifiseringskampar om opprykk.

Trenar Thomas Hagen fekk beskjeden torsdag kveld, og er skuffa over at det ikkje vert kamp for Njardar i helga.

– Dei sa at dei ikkje hadde folk, men eg trur det handlar meir om at dei ikkje gidd å reisa til Tysnes for å bli knust av det beste offensive laget i ligaen, seier trenaren med glimt i auget.

Njardar har gjennom heile sesongen hatt ambisjonar om opprykk, og avhengig av andre resultat kan laget framleis rykka direkte opp sjølv om dei endar på andreplass i avdelinga. Om dei ikkje rykkjer direkte opp, er dei i det minste allereie sikra kvalikk-kampar.

Trenaren har uansett tru på opprykk, men vert ikkje skuffa om laget må spela kvalifisering.

– No håpar eg nesten litt på playoff, så mer får spela fleire kampar, fortel Hagen.


Siste saker Gå til framsida

Andre a-lagssiger på rad

To mål kvar av Emre Hagen og Lasse Aarland Skulstad sørgde for nok ein siger for a-laget til Njardar/Tysnes.

Debatt: Tysnes skal vera ein servicekommune

Det er viktig å ha ein open, og lett tilgjengeleg kommune. Det å ta kontakt med kommunen skal vera ei positiv oppleving, og ein skal få den hjelpa ein har krav på. Tysnes Høgre vil gjera fleire grep for å gjera kontakten med kommunen enklare, samtidig som me opprettar system for ta imot tilbakemelding frå publikum på korleis kontakten med kommunen har vore.Tysnes Høgre vil i neste...