WALKOVER: Bergen Allfot har meldt at dei ikkje kan stilla lag mot Njardar i helga, og tysnesingane har dermed vunne kampen 3-0 på Walkover. (Arkivfoto)
WALKOVER: Bergen Allfot har meldt at dei ikkje kan stilla lag mot Njardar i helga, og tysnesingane har dermed vunne kampen 3-0 på Walkover. (Arkivfoto)

Tre poeng på walkover

A-laget skal ikkje spela den siste kampen mot Bergen Allfot i helga.
Publisert 19.10.2018 kl. 17.00.

Berre nokre dagar før a-laget til Njardar/Tysnes skulle møta Bergen Allfot på Reiso for den siste seriekampen for sesongen, kom kontrabeskjeden om at bortelaget ikkje kunne stilla lag.

Njardar sin ordinære sesong er dermed over, og laget må venta i spenning på utfallet av andre kampar, både i eiga og i andre avdelingar, som avklarar om tysnesingane rykkjer direkte opp til 6. divisjon, eller må ut i kvalifiseringskampar om opprykk.

Trenar Thomas Hagen fekk beskjeden torsdag kveld, og er skuffa over at det ikkje vert kamp for Njardar i helga.

– Dei sa at dei ikkje hadde folk, men eg trur det handlar meir om at dei ikkje gidd å reisa til Tysnes for å bli knust av det beste offensive laget i ligaen, seier trenaren med glimt i auget.

Njardar har gjennom heile sesongen hatt ambisjonar om opprykk, og avhengig av andre resultat kan laget framleis rykka direkte opp sjølv om dei endar på andreplass i avdelinga. Om dei ikkje rykkjer direkte opp, er dei i det minste allereie sikra kvalikk-kampar.

Trenaren har uansett tru på opprykk, men vert ikkje skuffa om laget må spela kvalifisering.

– No håpar eg nesten litt på playoff, så mer får spela fleire kampar, fortel Hagen.


Siste saker Gå til framsida

Folketalet auka med 14

Ved utgangen av tredje kvartal i 2019 er folketalet i Tysnes kome opp i 2.862. Det er 14 fleire enn ved utgangen av andre kvartal. Då var folketalet 2.848.Elleve personar er fødd i Tysnes i dette kvartalet, medan fire personar har døydd. Det gjev eit fødselsoverskot på sju.I same periode har det flytta 30 personar inn til Tysnes, av desse fire frå utlandet. 23 personar har flytta...

Klart for ny førjulsmesse

Laurdag er det tid for den tradisjonsrike førjulsmessa i Tysnes bedehus, der overskotet går til Indremisjonen sitt arbeid i vår krets. Her kan ein kjøpa heimebakst, handarbeid og andre kjekke varer, i tillegg til å få med seg eit variert program om ein ynskjer det. Barne- og familiearbeidar i IMS, Lise Marie Thuestad Litlabø stiller som andaktshaldar, og det blir song av både...