INTIMKONSERT: Vidar Johnsen spelte på Mandelhuset laurdag.
INTIMKONSERT: Vidar Johnsen spelte på Mandelhuset laurdag.

– Det kan ikkje verta intimt nok

Vidar Johnsen hadde intimkonsert på Mandelhuset laurdag.
Publisert 28.10.2018 kl. 14.19. Oppdatert 31.10.2018 kl. 09.04.

Det var ikkje fullt på Mandelhuset laurdag kveld, men stemninga var god då Vidar Johnsen gjekk på scenen. Haugesund-artisten har vore mykje på Tysnes, og leverte laurdag ein ny flott intimkonsert i Våge.


Nye og gamle låtar

Johnsen gjekk aleine på scenen på Mandelhuset, og det vart ei tett og intim konsertoppleving med Johnsen og gitaren. Det var ein leken og lett tone, og artisten kom tett innpå publikummet i Festsalen.

Johnsen spelte eit variert program med både eigne og andre sine låtar, og med ulikt tempo og intensitet. Alt frå rolege og sarte «Ro», via Peter Gabriel-klassikaren «Book of Love», til den nye pop-prega hiten «Skjebnens Ironi».

Avslutninga vart det store høgdepunktet for publikum, då Johnsen fyrte opp Vamp-låtane «Tir N’a Noir», «Denne Uro» og «Månemannen». Johnsen var vokalist i Vamp mellom 1999 og 2006. I den perioden kom bandet med nokon av sine største hitar, og hadde sin største kommersielle suksess.


Nøgd hovudperson

– Eg har vore mykje på Tysnes og spelt, og eg hadde ikkje kome tilbake viss eg ikkje hadde likt å spela her, seier Johnsen sjølv etter konserten.

Han har stått på dei største scenane i landet, men trivst godt på den vesle scenen på Mandelhuset.

– Dette er kanskje den minste plassen eg speler, men det er alltid kjekt å koma hit, fortel han før han prater om skilnadane på å spela på ein stor scene med fullt band, og aleine med gitaren på Mandelhuset.

– Det vert ikkje den same konserten. Her vert det litt lausare snipp, meir uformelt og eg kjem tettare på publikum. For meg kan det ikkje verta intimt nok, fortel Johnsen.


Siste saker Gå til framsida

Andre a-lagssiger på rad

To mål kvar av Emre Hagen og Lasse Aarland Skulstad sørgde for nok ein siger for a-laget til Njardar/Tysnes.

Debatt: Tysnes skal vera ein servicekommune

Det er viktig å ha ein open, og lett tilgjengeleg kommune. Det å ta kontakt med kommunen skal vera ei positiv oppleving, og ein skal få den hjelpa ein har krav på. Tysnes Høgre vil gjera fleire grep for å gjera kontakten med kommunen enklare, samtidig som me opprettar system for ta imot tilbakemelding frå publikum på korleis kontakten med kommunen har vore.Tysnes Høgre vil i neste...