KLARE FOR NY KONSERT: Tysnes kammerkor i Stavanger domkyrkje tidlegare i år. (Foto: Tysnes kammerkor)
KLARE FOR NY KONSERT: Tysnes kammerkor i Stavanger domkyrkje tidlegare i år. (Foto: Tysnes kammerkor)

Tysnes kammerkor gjer det igjen

Enno ein gong går koret saman med eit anna kor for å laga ei mest mogeleg variert konsertoppleving.
Publisert 13.11.2018 kl. 06.00.

Denne gongen er det Strandebarm songlag som slår seg saman med tysnesingane, og søndag 18. november lovar dei to kora ein stemningsfull konsert i kyrkja på Onarheim. Dagen før held dei konsert i Strandebarm kyrkje.

– Å halda førjulskonsert, inneber at ein i tillegg til julesongar vil by på andre sjangrar. Denne gongen vil det bli ein del overraskingar som vil gleda publikum, lokkar Ingunn Myklebust i Tysnes kammerkor.

Kora kan nemleg freista med alt frå tradisjonelle julesongar til låtar av både Sting og Coldplay.

– Dette må ikkje korinteresserte publikummarar gå glipp av, seier Myklebust.

I år er det 25 år sidan «Kor som helst» (No Tysnes kammerkor) vart danna. Myklebust fortel at dei har halde minimum to konsertar årleg, og at dei etterkvart har opparbeidd seg eit stort repertoar. Det same har Strandebarm songlag, som vart stifta for 51 år sidan. Koret er med andre ord meir enn dobbbelt så gamalt som Tysnes kammerkor.

– Men medlemmene er ikkje dobbelt så gamle. Kora kan nesten samanliknast både i alder, repertoar og aktivitetsfrekvens, fortel Myklebust, som ønskjer alle velkomne til konsert i Strandebarm og Onarheim kyrkje.


Siste saker Gå til framsida

Andre a-lagssiger på rad

To mål kvar av Emre Hagen og Lasse Aarland Skulstad sørgde for nok ein siger for a-laget til Njardar/Tysnes.

Debatt: Tysnes skal vera ein servicekommune

Det er viktig å ha ein open, og lett tilgjengeleg kommune. Det å ta kontakt med kommunen skal vera ei positiv oppleving, og ein skal få den hjelpa ein har krav på. Tysnes Høgre vil gjera fleire grep for å gjera kontakten med kommunen enklare, samtidig som me opprettar system for ta imot tilbakemelding frå publikum på korleis kontakten med kommunen har vore.Tysnes Høgre vil i neste...