O HELGA NATT: Trygve Arntsen spelte saksofon til songen  "O Helga natt".
O HELGA NATT: Trygve Arntsen spelte saksofon til songen "O Helga natt".

Stemningsfull førjulskonsert

Tysnes Kammerkor og Strandebarm Songlag leverte ein variert førjulskonsert i Onarheim kyrkje søndag ettermiddag.
Publisert 19.11.2018 kl. 11.00.

Det var Strandebarm Songlag som opna konserten. Dei framførte ei rekkje songar i ulike sjangrar – frå norske julesongar til «Viva La Vida» av popgruppa Coldplay. Dirigent Torgeir Kinne Solsvik akkompagnerte koret på piano.

Strandebarm Songlag er eit aktivt kor som har arrangert fleire konsertar, både åleine og saman med andre kor. I vår deltok dei også på «Stafettkonsert» i Norheimsund. Dei øver kvar veke på Strandebarm skule. Koret vart oppretta for over 50 år sidan, og har no 33 medlemmar. Dei hadde ein fantastisk klang og song klokkereint. Dei imponerte stort.

Halvvegs i konserten overtok Tysnes Kammerkor. Programmet deira var også variert, med solistar både på song og instrument. Trygve Arntsen og Trent Bruner framførte ein flott «O Helga natt» på saksofon og piano.

Dei to kora avslutta førjulskonserten med fellessongen «Kyrie Eleison». Det var utdeling av blomar til dirigentane før dei takka for seg. Etter konserten var det mykje skryt å høyra blant publikum.GJESTEKOR: Strandebarm Songlag med dirigent Torgeir Kinne Solsvik.
GJESTEKOR: Strandebarm Songlag med dirigent Torgeir Kinne Solsvik.
SOLIST: Tysnes Kammerkor hadde fleire solistar, blant anna Lise Skjåk Dalen (i midten).
SOLIST: Tysnes Kammerkor hadde fleire solistar, blant anna Lise Skjåk Dalen (i midten).

Siste saker Gå til framsida

Andre a-lagssiger på rad

To mål kvar av Emre Hagen og Lasse Aarland Skulstad sørgde for nok ein siger for a-laget til Njardar/Tysnes.

Debatt: Tysnes skal vera ein servicekommune

Det er viktig å ha ein open, og lett tilgjengeleg kommune. Det å ta kontakt med kommunen skal vera ei positiv oppleving, og ein skal få den hjelpa ein har krav på. Tysnes Høgre vil gjera fleire grep for å gjera kontakten med kommunen enklare, samtidig som me opprettar system for ta imot tilbakemelding frå publikum på korleis kontakten med kommunen har vore.Tysnes Høgre vil i neste...