KLAR BESKJED: Klassekampen, Nationen, Dagen og Landslaget for Lokalaviser håpar flest mogleg vil senda dette postkortet til regjeringa. (Skjermdump)
KLAR BESKJED: Klassekampen, Nationen, Dagen og Landslaget for Lokalaviser håpar flest mogleg vil senda dette postkortet til regjeringa. (Skjermdump)

Postkort-kampanje mot ny lov

Publisert 22.11.2018 kl. 12.00.

avisaskalfram.no kan du senda gratis postkort til regjeringa for å protestera mot kutt i avisomberinga. Det er Klassekampen, Nationen og Landslaget for Lokalaviser som står bak kampanjen.

Her kan ein lesa at det om eitt år kan vera slutt på avislevering mange stader i landet. Regjeringa vil nemleg kutta postomberingsdagane til 2,5 i snitt per veke, noko som gjer at nesten 400.000 nordmenn står i fare for å mista tilgangen til daglege aviser.

– Det er mogleg å stoppa dette. Me krev at avisa skal fram, også i distrikta. Bli med å redda avisene, er oppmodinga til det norske folk.


Siste saker Gå til framsida

Lesarbrev: Bør trø til for slitne orgel

Pensjonert organist Terje Haugom i Bjørgvin har i vår hatt ein runde og sjekka tre orgel i Tysnes prestegjeld. I «Tysnes» 2. mai hadde han ei vurdering og oppsummering av orgeltilstanden. Orgelet i Reksteren kyrkje hadde han ikkje sjekka. Haugom sin konklusjon var følgjande: «Det er et begredelig faktum at...

Leiar: Tysnes Kraftlag er eit historisk namn som bør vidareførast

Tysnes Kraftlag er eit gamalt og godt innarbeidd namn så vel i lokalsamfunnet som utanfor kommunen sine grenser. I over 70 år har Tysnes Kraftlag eksistert som straumleverandør og netteigar på Tysnes. No har selskapet gått inn i ein ny epoke. Spørsmålet som no har meldt seg, er om selskapet bør skifta namn. Det bør det ikkje.Det var ei skikkeleg storhending som skjedde på Tysnes den...