STORFINT BESØK: I dag kan unge Tysnes-jenter gle seg til å møta Thea Stankiewicz (innfelt) og Julie Lygren. (Foto: Camilla Korsnes/Tertnes Håndball)
STORFINT BESØK: I dag kan unge Tysnes-jenter gle seg til å møta Thea Stankiewicz (innfelt) og Julie Lygren. (Foto: Camilla Korsnes/Tertnes Håndball)

Dyktige Tertnes-spelarar til Tysneshallen

Torsdag ettermiddag (i dag) har Tysnes J10, J11, J12 og J15 eit spanande treningsopplegg på gang.
Publisert 29.11.2018 kl. 11.11.

Då kjem Julie Lygren og Thea Stankiewicz – to talentfulle tertnesspelarar, til Tysneshallen for å trena med dei lokale handballspirne. Fyrstnemnde speler venstrekant og har scora mange mål for Tertnes så langt denne sesongen. Den andre jenta, Thea Stankiewicz, speler fast på Sverige sitt juniorlandslag.

Bakgrunnen for at dei to kjem til Tysnes er eit samarbeid mellom Lerøy og Tertnes, der Tertnes tilbyr tematrening for klubbar i november og desember.

I tillegg til trening med Tertnes-spelarane, blir det felles måltid med mat frå Lerøy, og høve til å få autografar og ta bilete. Tysnes-spelarane vil også få t-skjorte og billett til tertneskamp i Haukelandshallen.


Siste saker Gå til framsida

Debatt: Avisa skal fram

Det er viktig at regjeringa legg til rette for distribusjonsløysingar som er føreseielege på ein slik måte at det er råd for avisene å tilpassa utgjevingane sine. Regjeringa vil no kutta ned på postomberingsdagar til 2,5 dag i snitt kvar veke. Framlegget er at eine veka er det postlevering måndag, onsdag og fredag, og andre veka er tysdag og torsdag. Det gjer at avislevering ikkje er...