STORFINT BESØK: I dag kan unge Tysnes-jenter gle seg til å møta Thea Stankiewicz (innfelt) og Julie Lygren. (Foto: Camilla Korsnes/Tertnes Håndball)
STORFINT BESØK: I dag kan unge Tysnes-jenter gle seg til å møta Thea Stankiewicz (innfelt) og Julie Lygren. (Foto: Camilla Korsnes/Tertnes Håndball)

Dyktige Tertnes-spelarar til Tysneshallen

Torsdag ettermiddag (i dag) har Tysnes J10, J11, J12 og J15 eit spanande treningsopplegg på gang.
Publisert 29.11.2018 kl. 11.11.

Då kjem Julie Lygren og Thea Stankiewicz – to talentfulle tertnesspelarar, til Tysneshallen for å trena med dei lokale handballspirne. Fyrstnemnde speler venstrekant og har scora mange mål for Tertnes så langt denne sesongen. Den andre jenta, Thea Stankiewicz, speler fast på Sverige sitt juniorlandslag.

Bakgrunnen for at dei to kjem til Tysnes er eit samarbeid mellom Lerøy og Tertnes, der Tertnes tilbyr tematrening for klubbar i november og desember.

I tillegg til trening med Tertnes-spelarane, blir det felles måltid med mat frå Lerøy, og høve til å få autografar og ta bilete. Tysnes-spelarane vil også få t-skjorte og billett til tertneskamp i Haukelandshallen.


Siste saker Gå til framsida

Godøysund var draumeplassen for mange

Rita Steckmest Sivertsen (52) vaks opp med somrane på Godøysund og hotellet der då familien eigde det. No har ho, broren Tom og mannen hennar, Nils Petter Sivertsen, kjøpt tilbake Godøysund og vil rydda og leggja til rette for at mange igjen kan bruka øyane der til gode naturopplevingar.