BLANDAKOR: Vil du høyra på denne blide gjengen, må du ta turen til Ølve kyrkje på torsdag. (Foto: Røysterett for Alle)
BLANDAKOR: Vil du høyra på denne blide gjengen, må du ta turen til Ølve kyrkje på torsdag. (Foto: Røysterett for Alle)

– Me trur det skal verta ei triveleg stund

Publisert 08.12.2018 kl. 10.00.

Torsdag neste veke kjem blandakoret Røysterett for Alle til Ølve kyrkje. Koret frå Uskedalen har 30-årsjubileum i år, og julekonserten i Ølve vert siste del av feiringa.

– Korstoffet i konserten femnar om både gamalt og nytt, noko kjent og tradisjonelt, og noko mindre kjent og ikkje så vanleg. Ikkje alt er direkte julestoff, men det høver likevel godt i ein samanheng som denne, fortel kormedlem Svein Rimestad.

Til å akkompagnera på klaver har dei fått Frode Kaldestad, ein musikar dei har hatt med seg i mange musikalske oppsetjingar tidlegare. Og for at det ikkje berre skal verta korsong, stiller gitarist Einar Steinkopf og saksofonist Fridar Malmsten Steinkopf med eiga avdeling. Maria Malmsten er dirigent.

– Me trur det skal verta ei triveleg stund, og rår så mange som mogleg til å unna seg eit lite avbrekk i ei travel julestri, sluttar Rimestad håpefullt.


Siste saker Gå til framsida

Vegstenging - Myrdal

Vegen til Myrdal vert stengt fredag 22. mars mellom klokka 0800 og 15.00 på grunn av vegarbeid. Gjeld for for privatbilar på strekkja ovanfor Hagen. Brann og ambulanse får passera.