RYKTE UT: Brannvesenet rykte i kveld ut til ein flåtebrann i Nedrevåge. Det viste seg at det berre brann i noko tauverk i nærleika. (Arkivfoto)
RYKTE UT: Brannvesenet rykte i kveld ut til ein flåtebrann i Nedrevåge. Det viste seg at det berre brann i noko tauverk i nærleika. (Arkivfoto)

Rykte ut til brann

Brannvesenet rykte ut etter melding om brann i flåte i Nedrevåge.
Publisert 11.12.2018 kl. 21.30.

– Me fekk melding om at det brann i ein flåte på land, fortel Per Algrøy i Politiets operasjonssentral.

Kring kvart over åtte tysdag kveld fekk operasjonssentralen melding om at det brann i Nedrevåge mellom Onarheim og Årbakka. Dei fyrste opplysningane gjekk på at det brann i ein flåte på land, men det viste seg at det i staden brann i noko tauverk i nærleiken av flåten.

Brannvesenet rykte ut for å få kontroll over situasjonen.

– Brannvesenet kom fram, og fekk slokke brannen. Me opprettar sak, og er på staden for undersøkingar. Me veit endå ikkje kva som har skjedd, opplysar Algrøy, som fortel at det ikkje var stor dramatikk knytt til hendinga.


Siste saker Gå til framsida

Har studert tilstanden til den store eika i Våge

«Festivalkontoret» i Våge skal utvidast. Derfor trong Fonna AS meir info om den gamle eika ved kontoret.– Eg kom med ei anbefaling om å finna ut litt om vitaliteten og helsetilstanden til treet, og gjerne òg finna ut risikoane med treet, seier arborist Kristoffer Nerhus, dagleg leiar i Hardanger Hagehjelp.Han kom i kontakt med Sigvard Madsen i Fonna AS, som følge av...

Tommy stod på og lukkast

Endeleg, etter fire års innsats av fleire gode krefter, og ikkje minst Tommy Gundersen (24) sjølv, har han fått lærlingeplass og er nærast sikra jobb i framtida.