RYKTE UT: Brannvesenet rykte i kveld ut til ein flåtebrann i Nedrevåge. Det viste seg at det berre brann i noko tauverk i nærleika. (Arkivfoto)
RYKTE UT: Brannvesenet rykte i kveld ut til ein flåtebrann i Nedrevåge. Det viste seg at det berre brann i noko tauverk i nærleika. (Arkivfoto)

Rykte ut til brann

Brannvesenet rykte ut etter melding om brann i flåte i Nedrevåge.
Publisert 11.12.2018 kl. 21.30.

– Me fekk melding om at det brann i ein flåte på land, fortel Per Algrøy i Politiets operasjonssentral.

Kring kvart over åtte tysdag kveld fekk operasjonssentralen melding om at det brann i Nedrevåge mellom Onarheim og Årbakka. Dei fyrste opplysningane gjekk på at det brann i ein flåte på land, men det viste seg at det i staden brann i noko tauverk i nærleiken av flåten.

Brannvesenet rykte ut for å få kontroll over situasjonen.

– Brannvesenet kom fram, og fekk slokke brannen. Me opprettar sak, og er på staden for undersøkingar. Me veit endå ikkje kva som har skjedd, opplysar Algrøy, som fortel at det ikkje var stor dramatikk knytt til hendinga.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Tysnes bør få meir enn 400.000 i grasrotmidlar

Norsk Tipping har fordelt grasrotmidlane for 2018. Den viser at lag og organisasjonar i Tysnes har fått heile 433.568 kroner inn på bankkontoane sine frå tippeselskapet på Hamar. Det er eit svært bra tilskot til økonomien til ulike lokale lag og organisasjonar i kommunen vår.Det er idrettslaga som ser ut til å...

Debatt: – Vi kjøpte ikke for å drive hotell

Vi har satt i gang en prosess hvor vi ønsker å regulere eiendommen til hyttetomter og et leilighetsbygg. Prosjektet er fortsatt i en veldig tidlig fase. I forbindelse med den påbegynte reguleringsplanen hadde bladet Tysnes en artikkel om prosjektet. Vi redegjør der i korte trekk for hva vi ønsker med...