KJEM TILBAKE: Åge og Sambandet leverte ein forrykande konsert på Gjerstad i 2015. (Foto: Camilla Korsnes)
KJEM TILBAKE: Åge og Sambandet leverte ein forrykande konsert på Gjerstad i 2015. (Foto: Camilla Korsnes)

Åge Aleksandersen til Tysnesfest

Åge Aleksandersen kjem attende til Tysnesfest, for det festivalen kallar «den sterkaste torsdagen nokosinne».
Publisert 19.12.2018 kl. 16.15. Oppdatert kl. 16.57.

Trønderrockens gudfar Åge Aleksandersen og bandet hans Sambandet kjem til Tysnesfest 2019! skriv Tysnesfest i ei pressemelding.

Turnéen heiter «Åge og Sambandet 3570». Dette er fordi det er 35 år sidan Åge sleppte den kjende plata «Levva livet», i tillegg til at artisten blir 70 år i 2019.

– Sist Åge besøkte oss, gav han oss eit fantastisk show, og me er sikre på at han kjem til å gje oss ei minst like bra oppleving denne gongen, skriv festivalen.

Åge og bandet hans Sambandet skal spela torsdag 11. juli, og Tysnesfest meiner òg det ligg an til å bli den beste torsdagen til festivalen nokosinne.


Siste saker Gå til framsida

Deltok på høyring på Stortinget

Kåre Martin Kleppe fekk lufta tankar om ferjetilbodet i distrikta på Stortinget.– Det gjekk veldig bra, fortel ordførar Kåre Martin Kleppe.Tysdag var han i Oslo, med sjølvaste Stortinget som destinasjon. Kommunal- og forvaltningskomitéen hadde open høyring i saka «tiltak for ein bedre fergepolitikk i Distrikts-Norge».Der fekk Kleppe og Austevoll-ordførar Morten Storebø...

Den einaste bollebasaren i verda

To gonger i året blir det skipa til bollebasar på Jensvoll. Styreleiaren for Jensvoll bedehus trur dei har den einaste bollebasaren i heile verda.