KJEM TILBAKE: Åge og Sambandet leverte ein forrykande konsert på Gjerstad i 2015. (Foto: Camilla Korsnes)
KJEM TILBAKE: Åge og Sambandet leverte ein forrykande konsert på Gjerstad i 2015. (Foto: Camilla Korsnes)

Åge Aleksandersen til Tysnesfest

Åge Aleksandersen kjem attende til Tysnesfest, for det festivalen kallar «den sterkaste torsdagen nokosinne».
Publisert 19.12.2018 kl. 16.15. Oppdatert kl. 16.57.

Trønderrockens gudfar Åge Aleksandersen og bandet hans Sambandet kjem til Tysnesfest 2019! skriv Tysnesfest i ei pressemelding.

Turnéen heiter «Åge og Sambandet 3570». Dette er fordi det er 35 år sidan Åge sleppte den kjende plata «Levva livet», i tillegg til at artisten blir 70 år i 2019.

– Sist Åge besøkte oss, gav han oss eit fantastisk show, og me er sikre på at han kjem til å gje oss ei minst like bra oppleving denne gongen, skriv festivalen.

Åge og bandet hans Sambandet skal spela torsdag 11. juli, og Tysnesfest meiner òg det ligg an til å bli den beste torsdagen til festivalen nokosinne.


Siste saker Gå til framsida

Lesarbrev: Ja til norsk natur og ja til klimatiltak

Verden står i dag overfor to hovedutfordringer: klimautfordringen og tap av natur. For Norges Jeger- og Fiskerforbund Hordaland er det viktig at vi tar begge utfordringene på alvor. Vi må ta vare på naturen samtidig som vi støtter opp om tiltak for å håndtere klimautfordringene. Vår natur er leveområdet for planter, dyr og fisk. Den er også arena for friluftsliv til glede for folk...

Lesarbrev: Kultur – Språk

Tysnes er ein nynorsk-kommune. Det er derfor med stor undring eg har lese innlegg i avisa frå Tysnes Arbeidarparti sin formann og ordførarkandidat skrive på bokmål på vegner av partiet. Skal ein vera ordførar i Tysnes, må ein kunna uttrykkja seg skriftleg på nynorsk – eventuelt med hjelp frå andre. Kva ein sjølv nyttar privat i skrift og tale, er irrelevant. Avisa 5.9.2019...