KAIARBEID: Vedlikehaldsarbeid på Halhjem kan føra til mindre forseinkingar for Våge-ferja. (Arkivfoto)
KAIARBEID: Vedlikehaldsarbeid på Halhjem kan føra til mindre forseinkingar for Våge-ferja. (Arkivfoto)

Kan verta ferjeforseinkingar

Arbeid på ferjekaien på Halhjem kan føra til mindre forseinkingar for Våge-ferja.
Publisert 15.01.2019 kl. 08.57. Oppdatert kl. 08.59.

Det opplyser Statens vegvesen. Arbeid på kaien gjer at det kan verta mindre forseinkingar både på strekninga Halhjem-Våge og Halhjem-Sandvikvåg.

Ifølgje vegvesenet kan ferjene verta forseinka med 5-10 minutt. Kaiarbeidet starta opp måndag, og forseinkingane kan skje i tidsperioden 08.00 til 19.00 måndag til torsdag.

– På kaien på Halhjem vert det utført vedlikehald og reparasjonar. Arbeidet er forventa å vara i nokre veker, seier senioringeniør Rolf Noreide i Statens vegvesen.

LES OGSÅ: Nyeferja la til i Våge for første gong


Siste saker Gå til framsida

Fjord1 vil møta tysnespolitikarane

Prosjektdirektør Nils Kristian Berge i Fjord1 set si lit til at politikarane i Tysnes godkjenner søknaden om nytt teknisk bygg på ferjekaien i Våge på neste møte i utval for landbruk/teknisk.

Svindel-e-post florerer

Politiet har fått inn fleire meldingar om svindel-e-post. – Me har mellom anna fått fleire henvendingar frå folk som mottek e-post med vedlagt faktura, frå bedrifter som dei ikkje har vore i kontakt med i det heile tatt, fortel Susann Rosvold, politibetjent ved Tysnes lensmannskontor. – Dette er rein svindel, og viss fleire har opplevd å få ein slik faktura, kan dei sjå bort...