ORDENSPROBLEM: Polititet vart tilkalla då ein mann laga trøbbel på Mandelhuset laurdag kveld.
ORDENSPROBLEM: Polititet vart tilkalla då ein mann laga trøbbel på Mandelhuset laurdag kveld.

Hissig mann på Mandelhuset

Mann skapte ordensproblem på Mandelhuset laurdag.
Publisert 20.01.2019 kl. 10.19.

Rundt 23.00 laurdag kveld meldte ein vakt på Mandelhuset i Våge om ein hissig mannsperson som skapte ordensproblem. Det skriv Vest politidistrikt på Twitter.

Det vert opplyst at melder vart slått av vedkommande. Vaktene fekk kontroll på mannen, men politiet var tilkalla.

I ei ny melding på Twitter litt seinare vert det opplyst at vaktene har fått vedkommande vekk frå Våge, og at forholdet vil verta anmeldt i ettertid.

Hendinga fann sted midt under konserten med Luxus Leverpostei på Mandelhuset laurdag kveld.

Mandelhus-leiar Patrick Russell Madsen opplyser at mannen berre skapa uro for vaktene, og at det ikkje var andre gjester involvert, og at det er vanleg rutine å tilkalla politet ved slike tilfelle.

Han fortel vidare at foruten denne hendinga gjekk alt fint føre seg under konserten.


Siste saker Gå til framsida

Fjord1 vil møta tysnespolitikarane

Prosjektdirektør Nils Kristian Berge i Fjord1 set si lit til at politikarane i Tysnes godkjenner søknaden om nytt teknisk bygg på ferjekaien i Våge på neste møte i utval for landbruk/teknisk.

Svindel-e-post florerer

Politiet har fått inn fleire meldingar om svindel-e-post. – Me har mellom anna fått fleire henvendingar frå folk som mottek e-post med vedlagt faktura, frå bedrifter som dei ikkje har vore i kontakt med i det heile tatt, fortel Susann Rosvold, politibetjent ved Tysnes lensmannskontor. – Dette er rein svindel, og viss fleire har opplevd å få ein slik faktura, kan dei sjå bort...