BRA «TRØKK»: Stemninga stod i taket då Kriminell Kunst opptredde på Arena under 100 dagar. (Foto: Peter Tubaas)
BRA «TRØKK»: Stemninga stod i taket då Kriminell Kunst opptredde på Arena under 100 dagar. (Foto: Peter Tubaas)

Kriminell Kunst til Tysnesfest

Publisert 04.02.2019 kl. 12.52. Oppdatert kl. 13.59.

Sist helg gjekk festivalen og bransjetreffet 100 Dagar av stabelen på Stord. Her gjorde ei rekkje band sitt beste for å underhalda publikum, og blant dei som gjorde ein ekstra god jobb på scenen, var det energiske Stavanger-bandet Kriminell Kunst.

Dei blei stemt fram som årets vinnar i talentbyggingsprosjektet Vestlandssatsinga, og har med det sikra seg spelejobb på festivalar som Malakoff, Utkant, Bygdalarm, og sist men ikkje minst Tysnesfest.

Festivalane som er med i Vestlandssatsinga har følgjande å seia om bandet:

«Kriminell Kunst sitt musikalske bilete er eit massivt graffitiverk. Hiphop med feite rytmar, og refreng så uimotståelege at du syng med uansett. Dette er elegante rap’arar med relevante triks. Lure flir, deileg driv, humor og eruptiv attitude. Oppsiktsvekkande høg kvalitet på låtar, lyd, show og utførsel. Det er kriminelt bra, og det er kunst av frekkaste sort.»

Kriminell Kunst opptrer på Gjerstad Arena laurdag 13. juli.


Siste saker Gå til framsida

Andre a-lagssiger på rad

To mål kvar av Emre Hagen og Lasse Aarland Skulstad sørgde for nok ein siger for a-laget til Njardar/Tysnes.

Debatt: Tysnes skal vera ein servicekommune

Det er viktig å ha ein open, og lett tilgjengeleg kommune. Det å ta kontakt med kommunen skal vera ei positiv oppleving, og ein skal få den hjelpa ein har krav på. Tysnes Høgre vil gjera fleire grep for å gjera kontakten med kommunen enklare, samtidig som me opprettar system for ta imot tilbakemelding frå publikum på korleis kontakten med kommunen har vore.Tysnes Høgre vil i neste...