EIT SMIL PÅ LUR: I serien «Hytteliv» prøver Torstein Hatlevik ut hyttelivet på Vågslid saman med tre andre personar frå Sunnhordland/Haugaland. (Skjermdump)
EIT SMIL PÅ LUR: I serien «Hytteliv» prøver Torstein Hatlevik ut hyttelivet på Vågslid saman med tre andre personar frå Sunnhordland/Haugaland. (Skjermdump)

– Me valde å ha med Torstein fordi han er ein fargeklatt

Torstein Hatlevik er ein av fire personar som er med i TV Haugaland sin nye serie «Hytteliv».
Publisert 20.02.2019 kl. 12.00.

Saman med den utflytta haugalendingen Marianne Reitan, Åge Stokken frå Sagvåg og Marianne Nordhus frå Fjellbergøy, hyggjer han seg med god mat og livlege samtalar i ei hytte på Vågslid.

– Me valde å ha med Torstein fordi han er ein fargeklatt med mange talent, og så er det jo ikkje noko minus at han er god til å laga mat, fortel prosjektleiar Knut Netland.

Serien kan minna litt om TV2-programmet «Hver gang vi møtes», i form av at det i kvar episode er hovudfokus på ein av personane. I premiere-episoden i helga blei me betre kjent med Marianne Reitan, som jobbar i eventbransjen. Torstein Hatlevik er i hovudrolla i den siste episoden, laurdag 9. mars.

– Responsen på serien har vore veldig god. Det verkar som at sjåarane likar miksen av personlegdomar, seier Netland til «Tysnes».


Siste saker Gå til framsida

Debatt: Miljødiplomet til Hordaland fylkeskommune og Skyss må ned frå veggen no

I seinare tid har det vore diskutert opp og ned om ferjer til og frå Tysnes. Møte har vore organiserte og haldne, folk har fortvila forsøkt på å få svar på spørsmåla sine rundt dette temaet, men Hordaland fylkeskommune og Skyss er tause. Dei vil ikkje plagast med slikt frå distrikta.Her er det politikarane i fylkeskommunen som fylgjer opp initiativa frå sentralt hald, og har tildelt...

To løp på ei veke

Løpssesongen har starta igjen, og Pernilla Eugenie Epland er allereie godt i gang.Onsdag sprang ho 1500-meter under Trond Mohn Games i Fana. Der enda ho opp på ein sjetteplass, med tida 4.26.87.– Eg visste at desse som kom utanlandsfrå hadde ganske gode tider å visa til. Det var ikkje noko poeng for oss norske å henga oss på, seier Epland.Dermed blei løpet todelt frå...