I TALENTKONKURRANSE: Seinare i år ser du kanskje pianst André Eide på TV-skjermen. (Foto: Privat)
I TALENTKONKURRANSE: Seinare i år ser du kanskje pianst André Eide på TV-skjermen. (Foto: Privat)

Tysnes-organist i Norske Talenter

Publisert 12.03.2019 kl. 12.12. Oppdatert kl. 12.24.

Pianist og stordabu André Eide, som er tilsett som organist på Tysnes, var i helga til Oslo for å delta i precast-audition for Norske Talenter. På godt norsk tyder det ein audition for å få koma på audition med dommarar seinare, og den dyktige musikaren gjekk vidare.

– Tusen takk til alle som har sendt meldingar og gode tankar. Det er til stor hjelp, skriv han på facebooksida «André Eide - Pianist», som har over 800 følgjarar.

No ventar Eide på tilbakemelding om kva tid han skal koma tilbake for å delta på hovudaudition. Det blir truleg i mai.

– Dette er ein spennande og lærerik prosess å vera med på. Eg gler meg til det som skal skje vidare, kommenterer han til «Tysnes».


Siste saker Gå til framsida

TIX til Tysnesfest 2020

Tysnesfest ligg ikkje på latsida. Dagen etter at festivalen er over, slepper dei den første artisten til neste års festival.

– Dei er sjukt vittige!

Det seier Frida Walde om Ausekarane. Fredag hadde ho og broren Mikkel sikra seg plass heilt fremst ved scenen til årets show.

Debatt: Nei til vindmøller i Tysnesfjella!

Store delar av Tysnes er inkludert i NVE sitt forslag til nasjonal ramme for vindkraft. Tysnes Ap meiner at det ikkje skal byggjast vindmøller i Tysnes kommune.Me er ein relativt liten kommune, med variert natur frå fjord til fjell. Fjellheimen vår er å betrakta som eit einaste stort naturreservat, med eit rikhaldig dyre- og fugleliv.Vindmøller verkar spesielt øydeleggjande for...