PÅ TOPPEN: F.v. Ida Skaaheim med Viljar Olai Skaten, Renathe Hagen Lunde med Elida Hagen Mundal, Solveig Lie Tønnesen med Olivia Lie Fauske, Elin Bergesen med Malin Bergesen, Jenny Kjellevold med Olivia Kjellevold Tvedt, Marianne Tvedt med Joakim Tvedt Torbjørnsen, Kari-Ann Leknes med Ellinor Skaten og  Isabell Rosvold Vik med Emilia Tvedt. (Foto privat)
PÅ TOPPEN: F.v. Ida Skaaheim med Viljar Olai Skaten, Renathe Hagen Lunde med Elida Hagen Mundal, Solveig Lie Tønnesen med Olivia Lie Fauske, Elin Bergesen med Malin Bergesen, Jenny Kjellevold med Olivia Kjellevold Tvedt, Marianne Tvedt med Joakim Tvedt Torbjørnsen, Kari-Ann Leknes med Ellinor Skaten og Isabell Rosvold Vik med Emilia Tvedt. (Foto privat)

Tok spedbarna med på kreftaksjon-tur

Støtta kreftaksjonen med tur til Blåbærhaugen.
Publisert 14.03.2019 kl. 10.05. Oppdatert kl. 10.06.

– Det begynte med at eg og to andre i Facebook-gruppa «Tysnes baby 2018» syntest det var bra at Alsaker støttar kreftaksjonen med 100 kroner per tur, seier Kari-Ann Leknes, som sjølv jobbar i Alsaker-konsernet.

Slik gjekk det til at åtte småbarnsmødrer og åtte småbarn tok turen til Blåbærhaugen onsdag.

– Det er veldig kjekt å koma seg ut og treffa andre som har ein liten ein, legg ho til.

Leknes meiner kreftsaka er ei viktig sak å støtta opp om.

– Det er ein dobbel gevinst. Du får treninga, og du støttar både kreftsaka og idrettslaget, seier Leknes.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Tysnes Kraftlag er eit historisk namn som bør vidareførast

Tysnes Kraftlag er eit gamalt og godt innarbeidd namn så vel i lokalsamfunnet som utanfor kommunen sine grenser. I over 70 år har Tysnes Kraftlag eksistert som straumleverandør og netteigar på Tysnes. No har selskapet gått inn i ein ny epoke. Spørsmålet som no har meldt seg, er om selskapet bør skifta namn. Det bør det ikkje.Det var ei skikkeleg storhending som skjedde på Tysnes den...