TIL TYSNESFEST: Naboen Min skal spela for dei yngste festivaldeltakarane i Bermudateltet under Tysnesfest. (Foto: Øyvind Zahl)
TIL TYSNESFEST: Naboen Min skal spela for dei yngste festivaldeltakarane i Bermudateltet under Tysnesfest. (Foto: Øyvind Zahl)

Med mål om å få barna til å syngja, dansa, smila og le

Spellemannvinnar Naboen Min skal underhalda det yngste publikummet under Tysnesfest.
Publisert 09.04.2019 kl. 20.24.

– Det er ekstra kjekt å kunna booka lokale band, skriv Tysnesfest-leiar Øystein Vaage i ei pressemelding.

Det er Norheimsund-gruppa Naboen Min han pratar om. Med tekstar på nynorsk, syng bandet om alt frå dansande kroppsdelar til hoppande dyr, og folk som treng trøyst.

– Musikken på albumet spenner frå rock til viser, og ein kan òg finne inspirasjon frå både reggae og country, skriv Vaage i pressemeldinga.

Naboen Min har god erfaring med å spela for barn, og har framført mykje for skular og barnehagar. Bandet har slått gjennom det siste året, og debutalbumet «Rockesock» skaffa gruppa ein spellemannpris i kategorien for barnemusikk.

– Plata er ei samling nyskrivne barnesongar, og har som mål å få ungar til å syngja, dansa, smila og le, står det i pressemeldinga.

Bandet består av forfattar og låtskrivar Vegard Markhus, og produsent og multiinstrumentalist Bjørnar Sangolt, samt ei rekkje erfarne musikarar. Naboen Min skal spela i Bermudateltet torsdagen under Tysnesfest.


Siste saker Gå til framsida