LITT FOR ALLE: Patrick Madsen, dagleg leiar for Mandelhuset, satsar på gode besøkstal denne påsken. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)
LITT FOR ALLE: Patrick Madsen, dagleg leiar for Mandelhuset, satsar på gode besøkstal denne påsken. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)

Satsar på god aktivitet i påsken

Det er håp om gode besøkstal for utelivet på Tysnes i påsken.
Publisert 12.04.2019 kl. 06.00. Oppdatert kl. 11.30.

– Det blir det same som alltid. Det er litt for alle, seier Patrick Russell Madsen, dagleg leiar på Mandelhuset.

Det blir kviss på onsdagen og disko på påskeaftan. skjærtorsdag blir det konsert med Bjørn Jensen, kjent frå Ausekarane og Vinskvetten.

– Viss du vil kjøpa billettar til konserten på Skjærtorsdag bør du gjera det snart, seier Madsen, som reknar med at det blir utseld rimeleg raskt.

Også Haaheim Gaard er ope i påsken:

– Me har vanleg ope, så folk kan koma og kjøpa seg middag, seier husfar Torstein Hatlevik.

Han legg til at det laurdag denne veka er konsert med Bjarte Hjelmeland på det historiske hotellet.

Dagleg leiar hos Kompasset, Marianne Elgsås, kan fortelja at dei held ope alle dagar i påsken.

– Påskeaftan skal me ha ein konsert med Big Men Bluesband. Eg har gode forventningar til det, og trur det kjem mange folk, seier Elgsås.


Siste saker Gå til framsida

Fotominne frå Langeland

Staden er Langeland og året 1970. Hesten og den gamle slåmaskinen heldt på denne tida framleis stand i jordbruket, fortel Harry Solberg, som har sendt oss dette kjekke bildet. Det er Jens Langeland som held i taumane, og borna på høykjerra er syskena Solberg frå Odda. Har du eit bilete frå farne tider som fortener å koma på trykk? Send det til redaksjonen@tysnesbladet.no, og hugs...