LITT FOR ALLE: Patrick Madsen, dagleg leiar for Mandelhuset, satsar på gode besøkstal denne påsken. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)
LITT FOR ALLE: Patrick Madsen, dagleg leiar for Mandelhuset, satsar på gode besøkstal denne påsken. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)

Satsar på god aktivitet i påsken

Det er håp om gode besøkstal for utelivet på Tysnes i påsken.
Publisert 12.04.2019 kl. 06.00. Oppdatert kl. 11.30.

– Det blir det same som alltid. Det er litt for alle, seier Patrick Russell Madsen, dagleg leiar på Mandelhuset.

Det blir kviss på onsdagen og disko på påskeaftan. skjærtorsdag blir det konsert med Bjørn Jensen, kjent frå Ausekarane og Vinskvetten.

– Viss du vil kjøpa billettar til konserten på Skjærtorsdag bør du gjera det snart, seier Madsen, som reknar med at det blir utseld rimeleg raskt.

Også Haaheim Gaard er ope i påsken:

– Me har vanleg ope, så folk kan koma og kjøpa seg middag, seier husfar Torstein Hatlevik.

Han legg til at det laurdag denne veka er konsert med Bjarte Hjelmeland på det historiske hotellet.

Dagleg leiar hos Kompasset, Marianne Elgsås, kan fortelja at dei held ope alle dagar i påsken.

– Påskeaftan skal me ha ein konsert med Big Men Bluesband. Eg har gode forventningar til det, og trur det kjem mange folk, seier Elgsås.


Siste saker Gå til framsida

Fylte gymsalen med song

Viss nokon lurte på kva dei høge lydane på Reiso var rundt lunsjtider sist fredag, var det berre elevane ved Uggdal skule som song så taket nesten løfta seg.

Leiar: Bomskot å føreslå nedlegging av landbruk/teknisk

Framstegspartiet sin representant i formannskapet, Magnar Solheim, føreslår å leggja ned utval for landbruk/teknisk. Det er eit bomskot.I sist møte i formannskapet fortalde Solheim at hovudårsaka til at han har sendt inn ein slik førespurnad, eller eit ønske, er saksmengda og måten å behandla saker i...