VAKKER NATUR: I SommarTrimTysnes kan ein få utsikt som dette med på kjøpet. (Foto: Lena Vermedal og Johanne Dalland)
VAKKER NATUR: I SommarTrimTysnes kan ein få utsikt som dette med på kjøpet. (Foto: Lena Vermedal og Johanne Dalland)

SommarTrim for fjerde gong

Publisert 30.04.2019 kl. 06.00.

Onsdag 1. mai byrjar ein ny runde med SommarTrimTysnes, der ein som vanleg kan vinna flotte premiar.

Konkurransen er aktiv til 31. august, og det er BKK Breiband avdeling Tysnes som er arrangør, saman med Tysnes Treningssenter og SvingenPuls.

Konseptet er enkelt: Ein «sjekkar inn» og får poeng ved ulike turmål i appen Trimpoeng, der ein også lett kan sjekka korleis ein ligg an i forhold til naboen. Gruppetimar ved dei nemnde treningssentera gjev også poeng.

I fjor var det imponerande 7.460 innsjekk i SommarTrimTysnes, og kvar av dei 199 deltakarane samla i snitt 2.235 poeng. Det tilsvarar over 22 turar til Tysnessåto.

Meir info om konkurransen og dei ulike turmåla finn du her.


Siste saker Gå til framsida

To løp på ei veke

Løpssesongen har starta igjen, og Pernilla Eugenie Epland er allereie godt i gang.Onsdag sprang ho 1500-meter under Trond Mohn Games i Fana. Der enda ho opp på ein sjetteplass, med tida 4.26.87.– Eg visste at desse som kom utanlandsfrå hadde ganske gode tider å visa til. Det var ikkje noko poeng for oss norske å henga oss på, seier Epland.Dermed blei løpet todelt frå...

Dugnad i Peralio

– Me skal ha dugnad no i helga, både for tufteparken og resten av friluftsområdet ned mot badeplassen som me held på å opparbeida, seier Vegard Aslaksen i båtlaget Njord/Tysnes.«Tysnes» har tidlegare skrive om arbeidet med å få på plass ein tuftepark og ein badeplass i området. Om dugnaden på laurdag er ein suksess, kjem båtlaget nokre steg nærmare realisering av...