Tankbil i brann ved Jektevik

Brannen er sløkt etter at ein tankbil med bensin velta og tok fyr laurdag morgon.
Publisert 04.05.2019 kl. 10.25.

Politiet i Sør-Vest melde om brann i ein tankbil med bensin klokka 09.45 laurdag. Ulukka skjedde på E39 nord for Jektevik.

Nokolunde samstundes melde Vegtrafikksentralen at E39 var stengt ved Jektevik ferjekai og at nødetatane var på veg. Ei tryggleikssone på 100 meter ville kunna påverka ferjetrafikken over Jektevik, var meldinga frå Vegtrafikksentralen.

Litt etter klokka 10.00 melde trafikksentralen at køyretyet var fjerna frå vegen, brannen var under kontroll og at trafikken gjekk som normalt forbi ulukkesstaden.


Siste saker Gå til framsida

Leiar: Bør prioritera fast tilsette i helsevesenet framfor vikarbyrå

Eit godt tilbod frå helsevesenet i Tysnes er grunnleggjande viktig for alle som har rett på og som mottek helsetenester i kommunen vår. Difor er det positivt at leiinga i kommunen med rådmannen i spissen omgåande tek tak i avvik når det skjer.Avvik skal ikkje skje. Det skjer likevel. Behandlinga som Anne Margrethe...

Debatt: Mobildekning

I dagens samfunn er mobiltelefonen blitt vår hovedforbindelse med omverden. Samfunnet legger opp til at vi skal være tilgjengelig store deler av døgnet, uansett hvor vi befinner oss. Arbeidsgivere stiller de samme kravene. Fasttelefonen utraderes og det blir satset på mobilbruk.Fler og fler kvitter seg med fasttelefonen. Svigermor på 86 år bruker kun mobil. Da får vi tak i henne...