Tankbil i brann ved Jektevik

Brannen er sløkt etter at ein tankbil med bensin velta og tok fyr laurdag morgon.
Publisert 04.05.2019 kl. 10.25.

Politiet i Sør-Vest melde om brann i ein tankbil med bensin klokka 09.45 laurdag. Ulukka skjedde på E39 nord for Jektevik.

Nokolunde samstundes melde Vegtrafikksentralen at E39 var stengt ved Jektevik ferjekai og at nødetatane var på veg. Ei tryggleikssone på 100 meter ville kunna påverka ferjetrafikken over Jektevik, var meldinga frå Vegtrafikksentralen.

Litt etter klokka 10.00 melde trafikksentralen at køyretyet var fjerna frå vegen, brannen var under kontroll og at trafikken gjekk som normalt forbi ulukkesstaden.


Siste saker Gå til framsida

To løp på ei veke

Løpssesongen har starta igjen, og Pernilla Eugenie Epland er allereie godt i gang.Onsdag sprang ho 1500-meter under Trond Mohn Games i Fana. Der enda ho opp på ein sjetteplass, med tida 4.26.87.– Eg visste at desse som kom utanlandsfrå hadde ganske gode tider å visa til. Det var ikkje noko poeng for oss norske å henga oss på, seier Epland.Dermed blei løpet todelt frå...

Dugnad i Peralio

– Me skal ha dugnad no i helga, både for tufteparken og resten av friluftsområdet ned mot badeplassen som me held på å opparbeida, seier Vegard Aslaksen i båtlaget Njord/Tysnes.«Tysnes» har tidlegare skrive om arbeidet med å få på plass ein tuftepark og ein badeplass i området. Om dugnaden på laurdag er ein suksess, kjem båtlaget nokre steg nærmare realisering av...