KJEKK DAG FOR BORNA: Systrene Hermine og Josefine Schmidt Ludvigsen koste seg med is på nasjonaldagen i fjor. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)
KJEKK DAG FOR BORNA: Systrene Hermine og Josefine Schmidt Ludvigsen koste seg med is på nasjonaldagen i fjor. (Arkivfoto: Camilla Korsnes)

Del dine 17. mai-bilete med oss!

Publisert 16.05.2019 kl. 12.47. Oppdatert kl. 13.35.

Nasjonaldagen ligg an til å bli solrik og varm, og «Tysnes» tek meir enn gjerne imot blinskot frå lesarane.

Send dei aller helst på mail til redaksjonen@tysnesbladet.no, og hugs å leggja ved info om kven som er på bileta og kvar dei er tekne. Hugs også å bruka emneknaggen #tysnesvår på Instagram, så er det kanskje du som får bilete på trykk på Sistasio neste veke.

Me i lokalavisa håpar alle får ei fin 17. mai-feiring.


Siste saker Gå til framsida

TIX til Tysnesfest 2020

Tysnesfest ligg ikkje på latsida. Dagen etter at festivalen er over, slepper dei den første artisten til neste års festival.

– Dei er sjukt vittige!

Det seier Frida Walde om Ausekarane. Fredag hadde ho og broren Mikkel sikra seg plass heilt fremst ved scenen til årets show.

Debatt: Nei til vindmøller i Tysnesfjella!

Store delar av Tysnes er inkludert i NVE sitt forslag til nasjonal ramme for vindkraft. Tysnes Ap meiner at det ikkje skal byggjast vindmøller i Tysnes kommune.Me er ein relativt liten kommune, med variert natur frå fjord til fjell. Fjellheimen vår er å betrakta som eit einaste stort naturreservat, med eit rikhaldig dyre- og fugleliv.Vindmøller verkar spesielt øydeleggjande for...