ÅRETS LÅT: «Sommerkroppen» vart den store norske sommarlåta i 2018, og Mads Hansen kjem til Gjerstad for å framføra låten under Tysnesfest. (Pressefoto)
ÅRETS LÅT: «Sommerkroppen» vart den store norske sommarlåta i 2018, og Mads Hansen kjem til Gjerstad for å framføra låten under Tysnesfest. (Pressefoto)

Årets låt til Gjerstad arena

Tysnesfest lovar ordentleg vorspiel-stemning med dei nyaste artistsleppa.
Publisert 18.05.2019 kl. 19.20. Oppdatert kl. 20.00.

Artistplakaten for kveldskonsertane på Gjerstad under Tysnesfest er nesten komplett, og i kveld, laurdag, vart artistane som skal opna laurdagsprogrammet lansert. Og festivalen sparar ikkje på kruttet når dei skal dra i gang festen på Gjerstad.

Det vert lova god vorspiel-stemning med Stian «Staysman» Thorbjørnsen i hovudrolla. Han og partnar Lasse Jensen, betre kjend som Lazz, kjem tilbake til Tysnes to år etter dei spelte på festivalen sist. Duoen er kjent for låtar som «Brun og Blid», «Kaptein Morgan», «Frøken Möet» og Melodi Grand Prix-låten «En Godt Stekt Pizza».

Staysman tek også med seg gode kameratar til Tysnes, mellom anna den tidlegare fotballspelaren Mads Hansen, som stod for den største sommarhiten i landet i 2018 med låten «Sommerkroppen». Hansen enda opp med å vinna prisen for Årets låt under Spelemannprisen i mars. «Sommerkroppen» er einaste låt han har på repetoaret, og Hansen har uttalt at dette er den einaste låten han kjem til å laga.

Mads Hansen er dermed også den fjerde Spelemannpris-vinnaren som er klar for Tysnesfest i sommar. Samtidig som Hansen fekk prisen for Årets låt, fekk Ina Wroldsen, som også spelar laurdagen, pris som Årets låtskrivar. Naboen Min, som skal spela i Bermudateltet, vann i kategorien for barnemusikk, medan D.D.E, som står på scena torsdag, fekk heidersprisen under prisutdelinga.

I tillegg til Årets låt-vinnaren, tek Staysman også med seg rapduoen Oral Bee og Mr. Pimp Lotion. Hitlåta «Høyt over Oslo», som Oral Bee har med Morgan Sulele, er streama nesten 12 millionar gongar på Spotify.

LES OGSÅ: Inviterer til dødsing i Våge HamnPOPULÆR DUO: Staysman & Lazz laga fest på Gjerstad i 2017, og inviterer til vorspiel-stemning når dei i år opnar laurdagskvelden. (Pressefoto)
POPULÆR DUO: Staysman & Lazz laga fest på Gjerstad i 2017, og inviterer til vorspiel-stemning når dei i år opnar laurdagskvelden. (Pressefoto)
WEST COAST-STYLE: Oral Bee og Mr. Pimp Lotion vert også med til Tysnesfest. (Foto: Kristoffer Kumar)
WEST COAST-STYLE: Oral Bee og Mr. Pimp Lotion vert også med til Tysnesfest. (Foto: Kristoffer Kumar)

Siste saker Gå til framsida

Skal tilsetja to nye sjukepleiarar

Tysdag vedtok formannskapet eit endeleg budsjettframlegg. Framlegget inkluderte mellom anna at kommunen opprettar to nye faste sjukepleiarstillingar.