TRE POENG: Njardarspelarane vann sin fyrste kamp for sesongen borte mot Halsnøy onsdag. (Arkivfoto)
TRE POENG: Njardarspelarane vann sin fyrste kamp for sesongen borte mot Halsnøy onsdag. (Arkivfoto)

Bortesiger for a-laget

Njardar-herrane avgjorde kampen mot Halsnøy med ti mann på banen.
Publisert 30.05.2019 kl. 16.42. Oppdatert kl. 17.16.

Onsdag kveld spelte Njardar/Tysnes sitt a-lag sin fjerde kamp for sesongen borte mot Halsnøy. Etter dei tre fyrste kampane stod tysnesingane med to tap og ein uavgjort, men sikra sin fyrste siger for sesongen mot Halsnøy.

Det var Njardar som fyrst fekk ballen i mål på Halsnøy idrettsplass, då Lasse Aarland Skulstad scora etter sju minutt av kampen. Halsnøy svarte fort, og reduserte til 1–1 i det 12. minutt.

Dette var berre starten på målfesten, og i det 19. minutt gjekk Njardar på ny opp i leiinga etter mål av Emre Hagen. Heimelaget svarte nok ein gong, og utlikna på nytt tre minutt seinare.

Det stod 2–2 til pause, og i andre omgang var det Halsnøy som fekk det fyrste målet i det 58. minutt. Denne gongen var det Njardar sin tur til å jaga utlikning, og i det 68. minutt fekk Emre Hagen straffe for bortelaget. Aksel Lande sette straffa i mål, og utlikna til 3–3.

I det 79. minutt vart Njardar redusert til ti mann etter eit raudt kort til Lasse Aarland Skulstad. Det var likevel bortelaget som avgjorde kampen med fem minutt igjen av ordinær tid. Aksel Lande scora sitt andre mål for dagen, og sikra tre poeng for Njardar.

Tysnesingane står dermed med fire poeng på fire kampar, og ligg med det på niande og nest siste plass på tabellen, men med færre kampar spelt enn fleire av laga kring Njardar på tabellen.


Kampfakta:

Halsnøy – Njardar/Tysnes, 29.05.19 - 19:00, Halsnøy idrettsplass

Resultat: 3 – 4 (2 – 2)

Målscorarar Njardar: Aksel Lande (2), Lasse Aarland Skulstad, Emre Hagen

Startoppstilling Njardar: Øyvind Bjerkestrand – Øyvind Helvik, Birger Gilje, Lars Even Stue, Roy Skaten – Børge Pedersen, Lasse Aarland Skulstad, Aksel Lande, Ørjan Malkenes – Emre Hagen, Vidar Storesætre

Innbyttarar: Heine Sandvik Henanger, Ole Bakke Rosvold, Raymond Epland


Siste saker Gå til framsida

Vil låna ut gratis sportsutstyr

Frivilligsentralen har sendt inn søknad om midlar til innkjøp av sportsutstyr, og har planar om å starta opp gratistilbodet «Bua Tysnes», forhåpentlegvis til sommaren.

Alex Lunde blir ny regiondirektør i Norconsult

Etter ein prosess med mange gode søknadar, frå både interne og eksterne kandidatar, er det no klart at Alex Lunde får jobben som direktør for region vest i Norconsult. Han er eit kjent fjes for mange tysnesingar ettersom han har slektsrøter her, og ofte legg turen til Tysnes når han har fri. Alex Lunde tek over direktørjobben etter Jens Kvarekvål, som skal fortsetja med andre spennande...