USLÅELEGE: G14-laget har hatt ein strålande sesong så langt, og onsdag kveld vann dei sin femte kamp på rad då dei slo Bremnes på Reiso. (Foto: Ronny Hagen)
USLÅELEGE: G14-laget har hatt ein strålande sesong så langt, og onsdag kveld vann dei sin femte kamp på rad då dei slo Bremnes på Reiso. (Foto: Ronny Hagen)

G14 med fem strake sigrar

Njardar/Tysnes sitt Gutar 14-lag har fått ein perfekt start på sesongen.
Publisert 31.05.2019 kl. 12.26.

– Det vart ein tett og jamn kamp mellom to gode lag, men gutane synte framifrå vilje gjennom 2x35 minutt, fortel G14-trenar Ronny Hagen.

Onsdag kveld spelte Gutar 14 sin femte kamp for sesongen. Frå før av stod dei med fire sigrar og ein solid målforskjell på 36–6, men onsdag møtte dei tøffare motstand enn tidlegare i sesongen.

På motsett banehalvdel stod nemleg Bremnes, som før matchen låg på toppen av tabellen med 16 poeng på seks kampar, men med to kampar meir spelt enn Njardar. Det vart ein jamn kamp på Reiso, men det var til slutt Njardar-gutane som trekte det lengste strået. Mål av Daniel Hagen og Jonas Hagen-Lunde sikra gutane ein sterk 2–1-siger.

Av elleve lag i avdelinga, er Njardar det einaste som har vunne alle kampane sine. Men dei ligg førebels berre på tredjeplass, sidan dei har færre spelte kampar enn dei andre laga.

Sjølv om laget har fått ein perfekt start på sesongen, melder trenar Hagen at dei framleis har mange tøffe oppgjer framfor seg før sommaren. Mellom anna har dei igjen å spela mot Odda og Rosendal/Uskedal, som begge har plukka mange poeng så langt denne sesongen.

LES OGSÅ: A-laget vann sin fyrste kamp for sesongen


Siste saker Gå til framsida

Leiar: God dialog med grunneigarane er nødvendig

Over 90 personar på folkemøte om E39-planane viser at det er heilt nødvendig at vegvesenet stiller på Tysnes for å informera om status for den nye stamvegen.Store delar av Tysnes har vore samde om at ein ny E39 bør gå gjennom kommunen vår. Kommunestyret i Tysnes har vore samrøystes på dette. Politikarane var og...