FERJESTOPP: Sambandet Hodnanes-Jektevik-Huglo har vore ute av drift måndag morgon. Klokka 07.30 var det lange køar både her på Hodnanes og på Jektevik.
FERJESTOPP: Sambandet Hodnanes-Jektevik-Huglo har vore ute av drift måndag morgon. Klokka 07.30 var det lange køar både her på Hodnanes og på Jektevik.

Ferjestopp på Hodnanes måndag morgon

MF Folgefonn har tekniske problem. Køen på Hodnanes er lang. Norled melder at reserveferje vil bli sett inn frå Hodnanes 08.25.
Publisert 01.07.2019 kl. 08.20. Oppdatert kl. 08.24.

Alle dei fyrste ferjeavgangane frå Hodnanes blei innstilt måndag morgon. Det galdt og avgangane frå Huglo og Jektevik.

Det var lang kø på Hodnanes i 07.30-tida. Aller fremst i køen stod Svein Tore Flakke. Der hadde han stått sidan klokka 06 i dag. Han pendlar til jobb på Alsaker Fjordbruk sitt setjefiskanlegg i Sveio.

Ferja blei innstilt allereie frå fyrste avgang måndag morgon. Norled melde klokka 06.15 at sambandet var innstilt inntil vidare på grunn av tekniske problem. Klokka 07.23 kom det ny melding om at det ville bli sett inn reserveferje klokka 08.15. Klokka 08.02 melde selskapet at det blir ordinær drift i sambandet frå 08.25.


Siste saker Gå til framsida

Fekk oppleva barndomsbasaren igjen

Arild Lundeflaten frå Jeløy har ikkje vore på basar sidan han var liten gut, men minna har sete godt. Torsdag fekk han sjansen til å vera med på den årlege storhendinga i Lunde.

Tall Ships Races til Bergen

Frå søndag til onsdag blir Bergen igjen fylt med nokre av dei største og vakraste seglskutene i verda, når The Tall Ships Races går av stabelen. Mat, kulturinnslag og ei rekkje aktivitetar står på programmet, og truleg vert det nok ein gong sild i tønne-tilstandar i byen mellom dei sju fjell. Før skipa kjem til Bergen, skal dei mellom anna ha stopp ved Rosendal, Leirvik og Bekkjarvik,...