FERJESTOPP: Sambandet Hodnanes-Jektevik-Huglo har vore ute av drift måndag morgon. Klokka 07.30 var det lange køar både her på Hodnanes og på Jektevik.
FERJESTOPP: Sambandet Hodnanes-Jektevik-Huglo har vore ute av drift måndag morgon. Klokka 07.30 var det lange køar både her på Hodnanes og på Jektevik.

Ferjestopp på Hodnanes måndag morgon

MF Folgefonn har tekniske problem. Køen på Hodnanes er lang. Norled melder at reserveferje vil bli sett inn frå Hodnanes 08.25.
Publisert 01.07.2019 kl. 08.20. Oppdatert kl. 08.24.

Alle dei fyrste ferjeavgangane frå Hodnanes blei innstilt måndag morgon. Det galdt og avgangane frå Huglo og Jektevik.

Det var lang kø på Hodnanes i 07.30-tida. Aller fremst i køen stod Svein Tore Flakke. Der hadde han stått sidan klokka 06 i dag. Han pendlar til jobb på Alsaker Fjordbruk sitt setjefiskanlegg i Sveio.

Ferja blei innstilt allereie frå fyrste avgang måndag morgon. Norled melde klokka 06.15 at sambandet var innstilt inntil vidare på grunn av tekniske problem. Klokka 07.23 kom det ny melding om at det ville bli sett inn reserveferje klokka 08.15. Klokka 08.02 melde selskapet at det blir ordinær drift i sambandet frå 08.25.


Siste saker Gå til framsida

Har fått 100 år gamle draktdelar

Synnøve Hodneland i Tysnes Husflidslag kan fortelja at laget har fått mange gamle draktdelar i gåve frå ein privatperson. Plagga skal vera om lag 100 år gamle, og kjem mellom anna frå Bergsvåg og Solheimsdalen. – Det er blant anna bunadsbelte, brystdukar, bunadsliv, silkeforkle, barnehuer og bunadshuer, fortel Hodneland. På lagskvelden i Husflidstova komande måndag vil Britt Kjellesvik...

Lesarbrev: God søndagstur

På søndag skal Norge nok ein gong gjennomføra verdas største dugnad. 100.000 bøsseberarar går på tur i heile Norge, og samlar inn pengar til velgjerande organisasjonar. Kvart år blir det lagt ned ein stor innsats på Tysnes, og det er kjekt å sjå at gjevargleda til oss tysnesingar er stor kvart einaste år. Skular, lag og organisasjonar, kyrkja, privatpersonar og bedrifter har bidrege for å få...